Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πρωτομηνιά με άστατο καιρό

Πρωτομηνιά με άστατο καιρό
Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πιθανό να είναι ισχυρά. Πτώση της θερμοκρασίας.

Πρωτομηνιά με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πιθανό να είναι ισχυρά, ενώ πέφτει η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ το απόγευμα θα σημειωθεί τοπική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα πιθανόν να είναι ισχυρές, ενώ από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά κυρίως το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ το απόγευμα αναμένεται βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ήπειρο και δυτική στέρεα όπου πιθανώς τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα το απόγευμα στο ιόνιο 7 μποφόρ , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα στην ανατολική στέρεα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά, ενώ αναμένεται βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παρόμοιος θα είναι ο καιρός με νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα από το βράδυ είναι πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Πηγη:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: