Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πάμε Οινόραμα!


Η μεγαλύτερη κλαδική - επαγγελματική έκθεση οίνου, αποσταγμάτων και αμπελοοινικού εξοπλισμού μάς περιμένει στην Παιανία

Γιατί να πάω;

Γιατί το Οινόραμα μπήκε στη ζωή των Ελλήνων οινοφίλων το 1994 και από τότε έχει «χτίσει» μαζί τους μια σχέση δυνατή και στέρεη. Και όχι, βέβαια, χωρίς λόγο, αφού είναι η μοναδική έκθεση στη χώρα μας αφιερωμένη αποκλειστικά σε ό,τι έχει σχέση με το κρασί. Στο Οινόραμα οι επαγγελματίες του χώρου αλλά και το κοινό (όσοι αγαπούν δηλαδή το κρασί και θέλουν να ενημερωθούν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο) έρχονται -κάθε δύο χρόνια- σε επαφή με οινοποιούς και αποσταγματοποιούς από όλη την Ελλάδα, καθώς και εταιρείες που εισάγουν κρασιά. Επίσης, στο πλαίσιο της Οινοτεχνίας, που αποτελεί τμήμα της έκθεσης, παρουσιάζουν τη δουλειά τους εταιρείες που προμηθεύουν τον αμπελοοινικό κλάδο.

Πώς θα πάω;

Από το 2008 το Οινόραμα έχει μεταφερθεί στο MEC Παιανίας (Λεωφ. Λαυρίου 301), που βρίσκεται ουσιαστικά επί της Aττικής Οδού (έξοδος 17), πολύ κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σχεδόν δίπλα στο σταθμό Παιανία-Kάντζα του προαστιακού σιδηροδρόμου και του μετρό. Από το σταθμό αυτό μικρά λεωφορεία αναχωρούν για την έκθεση κάθε 30 λεπτά. Το εκθεσιακό κέντρο εξυπηρετούν επίσης πολλές λεωφορειακές γραμμές. Αλλά και όσοι προτιμήσουν τη σιγουριά του Ι.Χ. τους, το πάρκινγκ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού το MEC διαθέτει 3.500 θέσεις στάθμευσης.


Τι δεν πρέπει να χάσω;

Την πλατεία Γευσιγνωσίας, μια «έκθεση μέσα στην έκθεση», στην οποία συγκεντρώνονται περίπου 300 από τα καλύτερα κρασιά του Οινοράματος, όπως τα προτείνουν οι ίδιοι οι εκθέτες. Τα κρασιά είναι ομαδοποιημένα ανά χρώμα, ποικιλία, περιοχή και ηλικία, για να μπορεί ο επισκέπτης να σχηματίσει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της παραγωγής του ελληνικού αμπελώνα. Θα μπορείτε φυσικά να δοκιμάσετε, αλλά, επιπλέον, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος πληροφοριών για κάθε ετικέτα.

Μόνο κρασί;


Οχι βέβαια. Το Οινόραμα θα φιλοξενήσει και φέτος τον εξαιρετικό σεφ Ντομινίκ Περό, που θα στήσει μέσα στο χώρο της έκθεσης ένα πραγματικό εστιατόριο - με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας!

(Το εστιατόριο θα λειτουργεί 12.00 - 17.00. Κρατήσεις στο 210-97.14.148.)

Τι θα πληρώσω;

Για την επίσκεψη στο Οινόραμα 2010 δεν χρειάζεται προεγγραφή. Δωρεάν είσοδος είναι εξασφαλισμένη μόνο στους επαγγελματίες του οίνου, με επίδειξη της επαγγελματικής κάρτας τους, και σε όσους διαθέτουν πρόσκληση. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ (ισχύει για όλες τις ημέρες της έκθεσης).

Προλαβαίνω;

Το Οινόραμα 2010 ξεκίνησε χθες, 12 Μαρτίου, και θα διαρκέσει ώς τη Δευτέρα 15 Μαρτίου (Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 19.00 και Δευτέρα 10.00 - 18.00).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.oenorama.com ή στο 210-76.60.560.


πηγη:kathimerini.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: