Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έρχεται η έφηβη Κάρι Μπράντσο


Μπορεί στις 27 Μαΐου να κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο το "Sex and the City 2", αλλά στα βιβλιοπωλεία ήδη κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως Κάντας Μπουσνέλ (Candace Bushnell) που περιγράφει τη ζωή της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) ως έφηβης και πολύ πριν γίνει η διάσημη δημοσιογράφος της Νέας Υόρκης.


Η Κάρι λίγο μεγαλύτερη από τα 17,
όπως θα την δούμε στο "SATC-2"!

Η ίδια η συγγραφέας του "Sex and the City" αλλά και του νέου βιβλίου με τίτλο "The Carrie Diaries" μιλά στο WomenOnly για τις λεπτομέρειες των περιπετειών της έφηβης Κάρι...



Όσον αφορά την ιστορία που περιγράφεται στο "The Carrie Diaries", εκεί συναντάμε την έφηβη Κάρι να ζει σε μια μικρή πόλη στο Κονέκτικατ η οποία ονειτρεύεται να γίνει συγγραφέας. Ταυτόχρονα, η νεαρή κοπέλα έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόδα και φυσικά είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, το Σεμπάστιαν Κιντ (Sebastian Kydd) που είναι εξίσου αινιγματικός με τον Μίστερ Μπιγκ (Mr. Big).



Εκεί βλέπουμε τις περιπέτειες της νεαρής Μπράντσο και το ταξίδι από την μικρή πόλη στη Νέα Υόρκη, όπου και θα συναντήσει τις γυναίκες της ζωής της: Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα.




πηγη:womenonly
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: