Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ : Τέλος εποχής για τους Γκλέϊζερς;

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τους Γκλέϊζερς, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων». Αυτό για το οποίο δηλαδή φώναζαν εδώ και καιρό οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, θα πάρει «σάρκα και οστά».

Αντικαταστάτες των Αμερικανών δεν θα είναι άλλοι από τους γνωστούς «Red knights» (κόκκινοι ιππότες). Οι συγκεκριμένοι οπαδοί των «μπέμπηδων» μάλιστα αναμένεται να καταθέσουν πρόταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι όχι μετά το τέλος της σεζόν, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Η κακή πορεία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, οδήγησαν τους «κόκκινους ιππότες» στην συντόμευση της όλης διαδικασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Sky Sports”, σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να προσκαλέσουν νέους, οικονομικά επιφανείς επενδυτές, ακόμα και οπαδούς των «μπέμπηδων». Στο δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας, γίνεται λόγος για αποτυχία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της αξίας της. Συνεπώς με τα νέα οικονομικά δεδομένα, ήρθε και η ευκαιρία των «Red Knights» να διώξουν τους Γκλέϊζερς.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες τέλος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τη Γιουνάϊτεντ, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί το θέμα αν η πρόταση που κατατεθεί είναι υψηλή και ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών του μεγάλου αυτού συλλόγου.
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: