Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Οικονομικές λύσεις ομορφιάς

Οικονομικές λύσεις ομορφιάςΜην πετάτε τίποτα! Αν σας έσπασε το κραγιόν, αφαιρέστε το σπασμένο κομμάτι, κρατώντας το με ένα καθαρό ύφασμα, και ανάψτε στη βάση του ένα σπίρτο. Η θερμότητα θα το μαλακώσει κι έτσι μπορείτε να το προσαρμόσετε πίσω στη βάση του, πιέζοντάς του ελαφρά προς τα κάτω. Στη συνέχεια βάλτε το κραγιόν στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και το ... κάταγμα θεραπεύτηκε!

Εκμεταλλευτείτε τα υπολείμματα ενός κραγιόν αναμειγνύοντάς τα με βαζελίνη ή lip gloss μέσα σε μια παλέτα μακιγιάζ, απ' όπου μπορείτε να τα απλώσετε στα χείλη χρησιμοποιώντας το ειδικό πινελάκι ή το δάχτυλο.

Ένα άλλο τρικ για οικονομία, αλλά και για πειραματισμό με τα χρώματα, είναι να συγκεντρώσετε τα υπολείμματα από μισοτελειωμένα κραγιόν σε ένα μικρό βαζάκι (πχ από χάπια), να ζεστάνετε τη βάση του, ώστε να λιώσουν και να ανακατευτούν τα κομμάτια, και στη συνέχεια να δοκιμάσετε το νέο σας κραγιόν με πινέλο!
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: