Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Στο studio για νέο δίσκο οι Evanescence (vid)

Η δισκογραφική επιστροφή των Evanescence πλησιάζει αφού η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studiο για ηχογραφήσεις.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά το νέο τους album θα είναι έτοιμο προς διάθεση μέσα στο φθινόπωρο. Πάντως, ασφαλώς και το έργο τους είναι δύσκολο αφού καλούνται να κυκλοφορήσουν μία ανάλογη δουλειά όπως το Fallen (2003) και το Open Door (2006). Δύο δίσκοι που αγαπήθηκαν όσο λίγοι αυτή την δεκαετία αφού μαζί ξεπέρασαν τους 20.000.000 πωλήσεις.

Η frontwoman της μπάντας, Amy Lee, μιλώντας στο billboard, δηλώνει σίγουρη πως ο 3ος τους δίσκος θα είναι και ο καλύτερος. «Δεν θα βρισκόμουν σε διαφορετική περίπτωση στο studio αν δεν ήμουν σίγουρη γι αυτό».

Παράλληλα, μας δίνει και μία ιδέα για τον ήχο του album ο οποίος σίγουρα θα είναι διαφορετικός αφού η τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι πολύ διαφορετική από το ξεκίνημα. Το μόνο ιδρυτικό μέλος που συνεχίζει είναι αυτή. Η 28χρονη λοιπόν τραγουδίστρια υπογραμμίζει, «Θα υπάρχουν αρκετές ηλεκτρονικές και industrial επιρροές. Δεν θα ήταν όμως ένας Evanescence δίσκος αν δεν έμοιαζε με Evanescence. Θα έλεγα πως η μπάντα μας είχε πάντα μία κρυφή έμπνευση από την Bjork, τους Depeche Mode και τους Massive Attack και τώρα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τον ήχο μας».
Πηγη:cosmo.gr





Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: