Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η Rihanna στα δικαστήρια για το σώμα της!

Η απίστευτη φυσική κατάσταση της Rihanna είναι το αντικείμενο μιας δικαστικής διαμάχης, επειδή η διάσημη τραγουδίστρια κατηγορείται πως δεν πλήρωσε την προσωπική της γυμνάστρια για μερικές ημέρες εργασίας.

Η γυμνάστρια, Cindy Percival, κατέθεσε μήνυση κατά της Rihanna, ζητώντας αποζημίωση ύψους 26.144,14 δολάρια για απλήρωτους μισθούς από το 2009.

Στη μήνυση αναγράφεται πως η Cindy είχε προσληφθεί από την pop star, για να της προσφέρει «αποκλειστική και ειδική γυμναστική» με αντίτιμο 1.500 δολάρια ημερησίως, αλλά οι τελευταίες 2 εβδομάδες δουλειάς δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Επιπλέον, ζητεί 2.644,14 δολάρια για έξοδα μεταφοράς, αφού, όπως ισχυρίζεται η γυμνάστρια, έπρεπε να ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, για να συναντάει την Rihanna.
Πηγη:zougla.gr



Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: