Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η Rachel Weisz, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στον ''Επίμονο Κηπουρό'', θα ηγηθεί της ομάδας των ''κακών'' στην επόμενη ταινία του Bond, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Daniel Craig.
Η Rachel θα είναι η αρχηγός του Quantum, της μυστικής οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά του μυστικού πράκτορα 007 στις δύο τελευταίες ταινίες.
Ο Daniel Craig και η Rachel Weisz πρόσφατα συνεργάστηκαν και στο Dream House, που θα δούμε προσεχώς στις αίθουσες.
Να σας θυμίσουμε ότι τη νέα ταινία του James Bond σκηνοθετεί ο Sam Mendes, στο cast έχει ήδη κλείσει η Judie Dench - που δίνει το παρών εδώ και χρόνια στις κινηματογραφικές περιπέτειες του Bond - και ως νέο Bond girl ακόυγεται έντονα το όνομα της Freida Pinto (Slumdog Millionaire).
Πηγη:nooz.gr


0 σχόλια: