Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Το τραγούδι της Rihanna για τον Chris Brown

Τους πρώτους μήνες κράτησε σιωπηλή στάση. Δεν έκανε καμία δήλωση και οι εμφανίσεις της ήταν ελάχιστες. Στη συνέχεια, αρκετούς μήνες αργότερα, μίλησε σε διάφορα έντυπα αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές -και πάλι, χωρίς να αποκαλύπτει ακριβώς τι νιώθει- και παρέπεμψε το κοινό της να ακούσει το νέο της δίσκο, «Rated R» για να καταλάβει τι συναισθήματα της έχει αφήσει ο περσινός ξυλοδαρμός της από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown.

Η 22χρονη Rihanna, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μιλάει πιο ανοιχτά, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι «Cold Case Love» είναι γραμμένο για εκείνον. Το τραγούδι, στο οποίο συνεργάζεται με τον Justin Timberlake, «είναι αυτό που όλοι ήθελαν να ακούσουν, όλα όσα δεν είπα τους τελευταίους 8 μήνες, αυτό που περιγράφει ακριβώς πώς ένιωθα για αυτή τη σχέση και πώς νιώθω τώρα». Αυτά ήταν τα λόγια της σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN.
Κάποιοι από τους στίχους του κομματιού λένε τα εξής: «Η αγάπη σου παραβίαζε τον νόμο/ αλλά χρειαζόμουν έναν μάρτυρα/ διαλύθηκα και, ξέρεις/ αυτό που μου έκανες ήταν έγκλημα/ ανοίξαμε μία παγωμένη υπόθεση αγάπης/ και μας πήρε το καλύτερο κομμάτι μας». Είναι μάλλον σαφής η Rihanna...
Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η pop star από τα Barbados έχει κάνει δυναμικό comeback, ενώ δηλώνει πλέον έτοιμη να βρει την πραγματική αγάπη, παρόλο που φήμες υποστηρίζουν ότι έχει σχέση με τον Matt Kemp. Στις 20 Φεβρουαρίου, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της, εκείνος της έκανε πάρτι-έκπληξη στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
Πηγη:myself.gr



Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: