Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Τι είπε o Θάνος Μικρούτσικος για τα talent shows;


«Τα παιδιά των talent shows, λειτουργούν επιφανειακά, σε ένα κόσμο lifestyle» Ο Θάνος Μικρούτσικος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για όλους και για όλα, αλλά βασικά στο στόχαστρό του έβαλε τα talent shows. «Υπάρχουν παιδιά που έχω δει κατά καιρούς τα οποία έχουν καλή φωνή», δήλωσε, «όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, για εμένα μετράει η συνολική χειρονομία του καλλιτέχνη. Τα παιδιά αυτά λειτουργούν επιφανειακά ακόμα και τα παιδιά που έχουν μια καλή φωνή. Λειτουργούν σε ένα κόσμο life style. Για παράδειγμα ο μέσος όρος των Ελλήνων είναι αυτός που έχει εξοχικό στη Μύκονο ή αυτός που βγαίνει πιασμένος χέρι χέρι με μια κοπέλα μοντέλο»;

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, ήταν καταπέλτης αφού ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συμβαίνουν στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα. «Το life style είναι η πλαστή πραγματικότητα, που το πλασάρουν σε μια εποχή τρομερής ανεργίας και προσπάθεια επιβίωσης, που μέσω της τηλεόρασης λένε στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, δείτε την ‘τύπισσα’ που βγαίνει από την πισίνα και τον ‘τύπο’ που καπνίζει το πανάκριβο πούρο του».
Έμπειρος και ολιγομίλητος, ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτή τη φορά είχε να πει πολλά. «Η τηλεόραση, μας κλείνει το μάτι και προσπαθεί να μας πείσει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να ζήσει αυτή τη ζωή».
«Η τέχνη μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά η δική τους τέχνη διευκολύνει στο να υπάρχει αυτός ο κόσμος», δήλωσε κλείνοντας, σε μια ακόμα σκληρή συνέντευξη, από εκείνες που μας έχει συνηθίσει.
πηγη:myself.gr

Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: