Αρχικά 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο σας βάλτε την ενυδατική κρέμα σας ώστε να βοηθήσετε το δέρμα σας. Το μυστικό βέβαια είναι να αφήσετε το δέρμα να την απορροφήσει.
Στη συνέχεια βαφτείτε κανονικά και λίγο πριν αφήσετε τον καθρέπτη σας ελεύθερο πάρτε την αγαπημένη σας λακ και ψεκάστε 2 φορές μόνο με τεντωμένο το χέρι σας από ψηλά ώστε να πέσουν μερικές σταγόνες της σε όλο το μήκος του προσώπού σας.
Η λακ θα κρατήσει τις βαφές αναλλοίωτες στο πρόσωπο σας για περισσότερη ώρα απ’ όση φαντάζεστε. Φυσικά, για να διατηρήσετε το κραγιόν σας, το μυστικό είναι να ταμπονάρετε τα χείλη σας με μέηκ απ πριν το βάλετε.
Πηγη:zougla.gr


euxaristoume poli gia tis plirofories !!ontos ine ena thema pou afora oles mas !!
ΑπάντησηΔιαγραφήine poli spastiko na vafese telia kai meta apo liges ores n xanete to arxiko makigiaz pou ixes kani !!
orea kai antistixa tips vrika stin facebook page tis LOreal paris sto fb opou me voithisan poli
http://www.facebook.com/LOrealParisGR?ref=ts
gia opion endiaferete !!