Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Το πάρτι της χρονιάς από τον Αμπράμοβιτς!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 5 εκατ. δολάρια ξόδεψε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο πάρτι που διοργάνωσε την Πρωτοχρονιά στο… παλάτι του στην Καραϊβική, το οποίο το αγόρασε πρόσφατα δίνοντας ζεστά, ζεστά 90 εκατομμύρια δολάρια.

Όλη η… αφρόκρεμα της showbiz μετρούσε μία, μία τις μέρες για το πάρτι του Αμπράμοβιτς, που ήταν το απόλυτο… must για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου. Και ποιος δεν ήταν εκεί. Η Lindsay Lohan, ο Orlando Bloom με την καλή του Miranda Kerr και άλλοι 250 καλεσμένοι, ένας κι ένας διαλεγμένοι από τον Ρώσο… βαρόνο και τη σύζυγό του.

Ο Ρόμαν, που η περιουσία του ανέρχεται στα 8,5 δισ. δολάρια, δεν τα τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα και μόνο για τη διασκέδαση των εκλεκτών καλεσμένων του ξόδεψε 1,7 εκατ. δολάρια. Η Beyonce, η Gwen Stefani και ο Prince τραγούδησαν για χάρη του Ρόμαν και των καλεσμένων του και πληρώθηκαν αδρά για τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας ο καθένας 567.000 δολάρια!

Σαν καλός οικοδεσπότης, ο 51ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, φρόντισε ιδιωτικά jets να μεταφέρουν τους καλεσμένους του στον επίγειο παράδεισό του, ενώ για φαγητό και ποτό ξόδεψε το αστρονομικό ποσό των 2,6 εκατ. δολαρίων.

Η Daily Mail μάλιστα έγραψε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σαν καινούργιος στο νησί θέλησε να κάνει το μεγάλο μπαμ! Και το πέτυχε βέβαια, αφού γι΄ αυτό το πάρτι θα μιλούν για πολύ καιρό.

Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο με τον Ρώσο μεγιστάνα.

Πηγή:star channel


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: