Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς προβλήθηκε το πρώτο μέρος της συνάντησης που είχε η Δέσποινα με την Τατιάνα πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο Politeia Live Clubbing.
Τα μέρη της εκπομπής είναι δύο, με το πρώτο να περιέχει περισσότερο τραγούδι ενώ στο δεύτερο θα ακούσουμε τη Δέσποινα να εξομολογείται στην Τατιάνα σκέψεις της για τα παιδιά αλλά και την εμφάνισή της, ειδικά στο παρελθόν.
Στο πρώτο μέρος η Τατιάνα συνάντησε τους μουσικούς της Δέσποινας και μαζί με την ίδια, μίλησαν, μεταξύ άλλων, για αστεία περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.
Η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τη μακροχρόνια σχέση της, επαγγελματική και φιλική, με τον Τόνι Κονταξάκη, δήλωσε ότι «σε αυτές τις βαθιές σχέσεις πρέπει να υπάρχει ουσιαστική ειλικρίνεια που κάποιες φορές μπορεί να πληγώνει και να πονάει ο ένας τον άλλον αλλά είναι πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Γιατί όταν τα αφήνεις δημιουργείται ένα χάσμα, ένα κενό, ένα ερωτηματικό και διαλύονται οι σχέσεις. Εμείς έχουμε βρεθεί σε φάσεις που έπρεπε να πει κάποια πράγματα ο ένας στον άλλον που μας έφεραν σε μια δύσκολη θέση».
Κλείνοντας τη συζήτηση, η Δέσποινα είπε: «Πιστεύω ότι με τους καλούς σου φίλους πρέπει να μαλώνεις, πρέπει να μιλάς. Ακόμη και αν μαλώσεις πριν γίνει ο άλλος φίλος σου, τότε μπορεί να εκτιμήσει το ότι εσύ του λες την αλήθεια σου».
Πηγη:yupi


0 σχόλια: