Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Αποχωρεί ο Θεοφάνους από το X Factor;

Από το πρωί του Σαββάτου, μετά από το επεισοδιακό και... άρρωστο από την γρίπη των χοίρων, X Factor κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζεται ή τον ετοιμάζουν (θα σε γελάσω) για ηρωική έξοδο από το παιγνίδι.
Τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Live προκάλεσαν την οργή του μέλους, η οποία συνοδεύτηκε από μία επίσης οργισμένη επιστολή σε Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργο Λεβέντη.


Αλλά και η παραγωγή, μη νομίζεις ότι πέρασε στο ντούκου ή πήρε αψήφιστα την αντίδραση εκείνου. Λέγεται, ότι επίσης εκνευρίστηκαν με τη συμπεριφορά του και οι σχέσεις τους πέρασαν σε μία δύσκολη φάση. 

Και κάπου εκεί βγήκε η είδηση της αποχώρησης. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, οπότε οι περισσότεροι αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι... «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Ώσπου, βγαίνει την Δευτέρα το πρωί στους Καραμεροχαριτάτους η Κατερίνα Γκαγκάκη (ναι αυτή που έλαβε επιστολή/βόμβα από Θεοφάνους) και διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης εκείνου από το μουσικό-ριάλιτι. 

Και όχι μόνο αυτό. Τονίζει ότι όλοι είναι μία ομάδα και μάλιστα πάνε καλά. Πού; Εμείς γιατί δεν το βλέπουμε αυτό; Όσο για την επιστολή; Είπε ότι τα ξεσπάσματα αυτά είναι μέρος του χαρακτήρα του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με έντονη άποψη και, όπως είπε: «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται ανάμεσα μας». Τώρα, περιμένουμε τι θα πει και ο Θεοφάνους κι αν τον βρίσκουν σύμφωνα τα κολακευτικά και λόγια της Γκαγκακη.




SHARE THIS

0 σχόλια: