Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η Φέργκι μεγάλωσε!



Γεννημένη στην Καλιφόρνια το 1975 κόρη Ρωμαιοκαθολικών δασκάλων Μεξικάνικης, Ιρλανδικής, Σκωτζέζικης όσο και Ινδιάνικης καταγωγής, η Στέισι Ανν Φέργκουσον σπούδασε χορό και ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της πρωταγωνιστώντας στην αμερικανική παιδική σειρά «Kids Incorporated».
To 1991 συμμετέχει στο ποπ γκρουπ Wild Orchid και όπως αρμόζει σε κάθε παιδί ? θαύμα της σόου μπίζνες εθίζεται στα ναρκωτικά. Το 2003 ο Γουίλιαμ Άνταμς (will.i.am) των Black Eyed Peas την προσκαλεί στο συγκρότημα και το 2006 βγάζει το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «The Dutchess» που έφτασε στο νούμερο 5 της λίστας του Bilboard Hot 100.
Μετά από μια σύντομη σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ παντρευεται το 2009 τον ηθοποιό Τζός Ντουχάμελ, αφού πρώτα εξομολογείται στους Times ότι στο παρελθόν είχε σεξουαλικές εμπειρίες με γυναίκες ενώ δυσκολεύεται να πει με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί, δηλώνοντας απλά οτι είναι άτομο με έντονη σεξουαλικότητα. Γεγονός που αποδυκνειεται περίτρανα με την εμφανισή της στην ταινία «Nine»(κριτική της ταινίας διαβάστε εδώ) του Ρομπ Μάρσαλ.
Δίπλα σε ιερά τέρατα όπως η Σοφία Λόρεν αλλά και νεώτερες δυνατές παρουσίες όπως η Πενέλοπε Κρουζ, ο χαρακτήρας της Σαραγκίνα που υποδύεται η Φέργκι, σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε κόντρα ρόλος. Της δίνει όμως την ευκαιρεία, ως η μόνη συμμετέχουσα στην ταινία με ειδικότητα στο τραγούδι και τον χορό, να κρατήσει αξιοπρεπώς τον ρόλο της γυναίκας που μυεί τον Γκουίντο, πρωταγωνιστή της ταινίας, στον έρωτα.


πηγη e-go.gr
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: