Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Eurovision 2010: Υποψήφιοι

Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο για την τελική ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με τους υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό για την επιλογή εκπροσώπου στη Eurovision.
Για την ώρα τα media θέλουν τέσσερις βασικούς υποψήφιους να κρατούν τη σκυτάλη της πρωτιάς για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό στη Νορβηγία!
Πρώτη υποψήφια η Κατερίνα Αυγουστάκη, η τραγουδίστρια με τις Ελληνοβελγικές καταβολές, νικήτρια του Super Idol το 2005 στο Βέλγιο. Είναι 26 χρόνων, ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της Βελγίδα.Ηταν μέλος του γκρουπ Indiana και συμμετείχε στο Βελγικό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το 2002, χωρίς όμως το γκρουπ να καταφέρει να περάσει.

Δεύτερη υποψήφια η Δέσποινα Ricci, μία καλλιτέχνις Ελληνογαλλικής καταγωγής που αυτό τον καιρό ετοιμάζει το νέο της album. Έχει ασχοληθεί πολύ με το θέατρο αλλά την καρδιά της την εχει κερδίσει το τραγούδι, και θα διαγωνιστεί στην τελική επιλογή του εκπροσώπου με ένα lounge pop κομμάτι.

Τα Κόκκινα Χαλιά ήταν ένα ακόμη σχήμα στο οποίο έγινε πρόταση, με μεγάλη απήχηση και γκελ στο νεανικό κοινό, που όμως δεν είναι πια υποψήφιο, καθώς η αρνητική στάση του Γιώργου Θεοφάνους στο θέμα τους οδήγησε να αποσυρθούν...

Οι λατρεμένοι μας Professional Sinnerz ήταν μάλλον η πιο εναλλακτική επιλογή από τις φετινές μας συμμετοχές, αλλά όπως φαίνεται ούτε και αυτή η συμμετοχή συνεχίζει να ισχύει... Οι φήμες λένε πως έχουν ήδη αποσύρει τη συμμετοχή τους.


H ΕΡΤ πάντως έχει τονίσει ότι φέτος δε θα υπάρχουν πολυτελείς και πολυέξοδες παραγωγές, με το promo tour να αρκείται στα απαραίτητα και τα επίπεδα να μένουν στο... minimal.

Για να δούμε...

SHARE THIS

2 σχόλια: