Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν προφυλάξεις, κάνουν περισσότερο σεξ!



Νέα μελέτη αποκαλύπτει πως οι δεσμευμένες γυναίκες που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικές μεθόδους, ήταν τρεις φορές πιο πιθανό να κάνουν πιο συχνά σεξ, από τις δεσμευμένες γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν μεθόδους αντισύλληψη!


Όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα του Πανεπιστημίου, οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από 210 χιλιάδες σεξουαλικά ενεργές γυναίκες από το 2005. Οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικές με τη σεξουαλική υγεία. Όλες οι γυναίκες βρίσκονταν σε αναπαραγωγική ηλικία, ήταν παντρεμένες, συζούσαν ή είχαν σχέση.

Τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν αφορούσαν θέματα συμπεριλαμβανομένων της συχνότητας του sex και του κατά πόσο χρησιμοποιούσαν αντισύλληψη. Από τις γυναίκες που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσαν αντισύλληψη, το 90% δήλωσε πως είχε κάνει σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδας. Από τις υπόλοιπες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 72%.

Η ερευνητική ομάδα υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα οφείλονται πιθανότατα στο γεγονός ότι η αντισύλληψη διαχωρίζει τη σεξουαλική ευχαρίστηση από τις ευθύνες της εγκυμοσύνης. “Θέλουμε οι γυναίκες να έχουν καλύτερη, υγιέστερη, ασφαλέστερη σεξουαλική ζωή, διαχωρίζοντας το σεξ από το άγχος της εγκυμοσύνης. Η αντισύλληψη το κάνει αυτό”, δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης .






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: