Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

5 φράσεις γυναικών και τι εννοούν πραγματικά



Η προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσεις τα λεγόμενα μιας γυναίκας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Εμείς στο simplyman, πάντως, έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε.


«Δεν έχω τίποτα, άσε με.»

Ή με άλλα λόγια «ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ». Με μία αναπνοή! Όταν μία γυναίκα έχει νεύρα, δεν πρέπει να της μιλάς. Βασικά όχι, ίσως και να σε χαρακτηρίσει «γουρούνι» και να ισχυριστεί ότι δεν της δίνεις σημασία.

Συχνά συμπτώματα της νόσου «δεν-έχω-τίποτα» είναι ο βαρύς αναστεναγμός και η ησυχία για πάνω από δέκα λεπτά (πράγμα περίεργο για εμάς τις γυναίκες) .Αντί να πεις «Ωχ δεν μας παρατάς» που και να μην είσαι τόσο τολμηρός για να το πεις, σίγουρα το σκέφτηκες, πες καλύτερα ένα «Μα γιατί να θυμώνεις για τέτοια χαζά;» ή κάτι όπως «Θες να πάμε να φάμε μία κρέπα;». Συνήθως πιάνει. Σε πιο δύσκολες περιπτώσεις πέσε κάτω και κάνε τον νεκρό.

«Φίλη σου είναι αυτή;»

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν πεις όχι,θα σου κάνει ανάκριση μέχρι να μάθει λεπτομερώς από πού την ξέρεις. Και πάλι παίζεται το αν θα σε πιστέψει. Αν πεις ναι,θα σου πει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών (ΤΙ; ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;) και η κοπέλα θα μπει στην μαύρη λίστα. Καλύτερα διακριτικός και τυπικός, χωρίς γκρίνιες, πόσο πιο ωραία είναι η ζωή!

«Καλά να περάσετε.»
Δεν εννοεί ακριβώς « Καλά να περάσετε». Εννοεί, να νιώθεις κάθε δέκα λεπτά τύψεις που δεν την πήρες μαζί σου. Να περάσεις και λίγο καλά, εντάξει, απλά σίγουρα η επόμενη φορά που θα περάσεις καλά θα πρέπει να είναι μαζί της.

Όπως και να το κάνουμε καλό θα είναι να βοηθάει και η παρέα σου, να μη πιείς και πολύ, πρέπει να της στείλεις και ένα μήνυμα όταν γυρίσεις. Αν τηρείς όλα τα παραπάνω, τότε ενενήντα τοις εκατό το εννοεί. Ειδικά αν βάλει και το «αγάπη μου» στο τέλος,θα κοιμηθεί και ήσυχη! Ή μπορεί να κανονίσει να βγει και αυτή με τις φίλες της, ποτέ δεν ξέρεις.

«Πάμε όπου θες!»
Για σινεμά ; Όχι,πολύ κλεισούρα δεν έχει και καμιά καλή ταινία. Για φαγητό; Ε εντάξει, έρχεται και καλοκαίρι λίγο να μπούμε σε πρόγραμμα. Για βόλτα στην παραλιακή; Ακόμα δεν ζέστανε ο καιρός. Σπίτι; Πάλι τα ίδια και τα ίδια. Σου θυμίζει και σένα κάτι ε;

Στην πραγματικότητα το εννοεί αυτό που λέει. Όπου θες εσύ,αλλά να το θέλει και αυτή (Ύπουλες!) . Τώρα αν ξεκινήσετε για φαγητό που ήθελες εσύ και καταλήξετε σε ταινία του Παπακαλιάτη…Υπομονή.

«Πάλι με τα παιδιά θα βγεις;»

Έλα μωρέ,χωρίς αυτά τα παραπονάκια τι νόημα έχουν οι σχέσεις; Δεν είπαμε να μη βλέπεις ποτέ τα φιλαράκια σου, αλλά ούτε και να πηγαίνετε την μία μέρα για ποτό,την άλλη για να δείτε αγώνα και την επόμενη για καφέ. Αν δεν έχεις χρόνο μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιον τρόπο έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Οι γυναίκες θέλουν προσοχή και το μεγαλύτερο ποσοστό της καθημερινότητας σου. Οπότε βγες με τα παιδιά, αλλά πάρε ένα τηλέφωνο μετά και κανόνισε με χαρά την επόμενη έξοδο σας.







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: