Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η Σίντι Κρόφορντ φεύγει, η Κάια Κρόφορντ έρχεται



Στις αρχές της εβδομάδας, η Σίντι Κρόφορντ ανακοίνωσε επισήμως ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από τις πασαρέλες και το μόντελινγκ εν γένει μετά τα 50α γενέθλιά της στις 20 Φεβρουαρίου.


Μερικές μέρες μετά, μια όμορφη νεαρή που της μοιάζει πολύ έκανε την εμφάνισή της στη νέα καμπάνια του οίκου Chrome Hearts και όλοι μιλάνε για τη διάδοχο της… μαμάς της.



Πρόκειται για την 14χρονη κόρη της Κάια Γκέρμπερ που ακολουθεί τα βήματα του θρυλικού σούπερ μόντελ και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση και οι φωτογραφίες της προμηνύουν πως θα το κάνει επάξια.


Η Κάια υπέγραψε το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG το περασμένο καλοκαίρι, αν και στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Teen Vogue.


Η 14χρονη έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε επαγγελματική φωτογράφιση στα δέκα της, σε καμπάνια του οίκου Versace και σε κάποια από τις συνεντεύξεις της αναφέρει πως από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ήξερε πως αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να γίνει μοντέλο. Η έμπειρη μαμά, ήταν λίγο πιο επιφυλακτική και συγκράτησε την κόρη της, αλλά… όχι για πολύ.



Η Κάια αποκαλύπτει μάλιστα σε συνέντευξή της στο Teen Vogue πως η μαμά της της έκανε μαθήματα και την καθοδήγησε με τις πόζες και όλα όσα πρέπει να ξέρει μια ανερχόμενη επαγγελματίας στον χώρο του μόντελινγκ.


Η Σίντι Κρόφορντ είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ράντε Γκέρμπερ και, εκτός από την Κάια, έχουν και έναν γιο, τον 16χρονο Πρίσλεϊ.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: