Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Adele, Jennifer Lawrence και Emma Stone βγήκαν για φαγητό και είναι τρελό παρεόνι




Θα μπορούσες να τις αποκαλέσεις και την Τριάδα της Επιτυχίας. Κάθε μία από τις τρεις έφερε κάτι καινούργιο.
Η Adele αποτελεί μια μουσική λαίλαπα, που τόσο το 2011-2012 με το πρώτο της δίσκο, όσο και τώρα με το 25 έχει καταφέρει να εισάγει ένα διαφορετικό στυλ στη μουσική, αλλά επίσης έχει εγκλωβιστεί σε αυτό.
Η Emma Stone κατήργησε τα στερεότυπα ως προς τα σέξι κορίτσια της βιομηχανίας του Hollywood, έβγαλε από το κάδρο τα μεγάλα στήθη, τα οπίσθια, το ξανθό και το μελαχρινό και το πολύ επιτηδευμένο και έκανε το girly με καστανοκόκκινο μαλλί και φακίδες must. Η Jennifer Lawrence έγινε η πρώτη γυναίκα που παίρνει 20 εκατομμύρια δολάρια για ρόλο σε ταινία και πρωτοστατεί στον αγώνα των φεμινιστικών σωματείων των ηθοποιών ώστε να υπάρχει ισότητα στην αμοιβή και είναι το πιο καυτό όνομα στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή.
Οι τρεις τους ένωσαν τις επιτυχίες τους και είπαν να το ρίξουν έξω. Ο φακός των παπαράτσι τις πέτυχε καθώς έφταναν στην περιοχή του Μανχάταν, στο μεξικάνικο εστιατόριο Cosme, με τις Stone και Lawrence να καταφτάνουν πρώτες και την Adele να ακολουθεί, ενώ έφυγαν όλες μαζί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε της Adele που το οδηγούσε ο bodyguard της. Μες στο αυτοκίνητο οι τρεις τους το έριξαν στην πλάκα με την τραγουδίστρια να τους λέει διαρκώς αστεία.












Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: