Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τα 10 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο πρώτο ραντεβού



Μερικά απ' αυτά μπορεί και να σταθούν αιτία να μη θελησεις να τον ξαναδείς!


Το σιχαίνομαι το πρώτο ραντεβού. Τρέμεις ολόκληρη, δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς και τι να κάνεις. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε κατευθείαν στο δεύτερο ή το τρίτο ραντεβού που ο πάγος έχει σπάσει σχεδόν τελείως.

Το άγχος είχε ξεκινήσει δύο μέρες πριν. Το ραντεβού σου είναι στις οκτώ. Το ρολόι δείχνει τέσσερις. Έχεις ήδη αργήσει να ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι. Πού να προλάβεις να κάνεις μάσκες προσώπου και ματιών, να βρεις τι ρούχα θα φορέσεις, να ισιώσεις μαλλί, να βαφτείς(ελαφρά), να να να...

Και αφού έχεις γίνει κοκέτα και πηγαίνεις στο ραντεβού, εκεί έχεις να ανησυχήσεις για πολλά ακόμα που μπορούν να συμβούν:

1. Να σου κολλήσει η ζεστή σοκολάτα στο μουστάκι

Έχει μόλις Φθινοπωριάσει και έχει αρχίσει η ψύχρα. ''Θα παραγγείλω ζεστή σοκολάτα'', λες... που να σκεφτόσουν κι εσύ πως θα κολλήσει στο μουστάκι και θα γίνεις ρεζίλι; Και το χειρότερο είναι να μην σου το πει και δεν φτάνει που έγινες ρεζίλι σε εκείνον πρέπει να γελάει με τα ''χάλια'' σου όλο το μαγαζί.

2. Να είναι τσιγκούνης

Δεν κάνει καν το κόπο να σου πληρώσει τον καφέ. Έστω να το προτείνει. Είναι τσιγκούνης και αγενής. Και μην σκεφτείς σε καμία περίπτωση να το αμφισβητήσεις και να προσπαθήσεις άλλη μια φορά.

Τα πράγματα βέβαια είναι ακόμα χειρότερα, αν έχεις βγει με τον τύπο που θα κρατάει τον κατάλογο και θα σχολιάζει πόσο ακριβός είναι ο διπλός καπουτσίνο.

3. Το παραλήρημα για την πρώην

Γνωριστήκατε, ήπιατε το καφεδάκι σας και έρχεται η αμήχανη στιγμή που δεν ξέρεις τι να ρωτήσεις, τι να πεις και τι να κάνεις. Και εκεί ξεστομίζει την λέξη "πρώην". Στραβοκαταπίνεις και δεν έχεις επιλογή παρά να ακούσεις την ιστορία τους. Ελπίζεις στο τηλεφώνημα της κολλητής που θα σε σώσει.

4. Να θες να πας προς νερού σου κάθε πέντε λεπτά

Είχες πιει δύο λίτρα νερό (από το ροζ παγουράκι σου) στην δουλειά. Ε και δεν θέλεις και πολύ. Έχεις περάσει περισσότερη ώρα στην τουαλέτα, παρά μαζί του. Να σε παρεξηγήσει λίγο δύσκολο, αλλά μάλλον θα βαρεθεί να περιμένει τα πέρα-δώθε σου.

5. Να σου έχει φύγει το κραγιόν

Μμμμμ... Λάθος. Είτε στα δόντια είτε όπουδηποτε στο πρόσωπό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα νομίζω. Τουλάχιστον ας είναι ευγενικός και να σου το πει. Αν δεν το κάνει όμως, φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι καχύποπτη και να κοιτάς τα χείλη σου από το κινητό σου (διακριτικά), καλού κακού.

6. Να γελάει συνεχώς με όλους και για όλα

Αχχ προσπαθεί να το παίξει άντρας με χιούμορ. Δεν το έχει όμως, λέει βλακείες για τις οποίες γελάει μόνος του και εσύ επειδή χαρακτηρίζεσαι από ευγένεια απλά χαμογελάς. Το κακό χιούμορ είναι χειρότερο από το καθόλου χιούμορ.

7. Μασάει με ανοιχτό το στόμα

Α-Η-Δ-Ι-Α. Προφανώς δεν έχει τρόπους και δεν ξέρει τι θα πει ευγένεια. Μακριά.

8. Να στραβοπατήσεις και να πέσεις κάτω

Αυτό κι αν είναι ρεζιλίκι. Σκέψου να χορεύετε και να γυρίσει από την άλλη και τσουπ να ξαναγυρίζει και να είσαι στο πάτωμα. Έχεις γίνει ρεζίλι και τον έχεις κάνει ρεζίλι. Απλά next time μην φοράς τακούνια.

9. Οι άβολες στιγμές

Η φάση είναι αμήχανη, άβολη όπως θες πες το. Δεν τον ήξερες κι από χθες και δεν έχετε τι να πείτε. Είναι γνωστό ότι στα πρώτα ραντεβού υπάρχουν αυτές οι μεγάλες παύσεις που έχεις κοκκινίσει ολόκληρη και έχεις φουντώσει μέσα σου από το άγχος.

Μπορεί να γίνει χειρότερο εάν κολλήσει όλη την ώρα στο κινητό του και τσατάρει στο facebook.

10. Να μην έρθει

Υπάρχει χειρότερο;






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: