Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Συμβουλές για να κρατιέσαι περισσότερο στο σεξ



Πως μπορώ να κάνω το σεξ να διαρκεί περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να σκέφτομαι αηδιαστικά πράγματα;


Προφανώς, όταν σκέφτεσαι διάφορες αηδιαστικές εικόνες στο μυαλό σου για να καταφέρεις να κρατηθείς περισσότερο, δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσεις το σεξ. Και ειλικρινά, δεν χρειάζεται να φρικάρεις κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή κοντεύεις να τελειώσεις πολύ γρήγορα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να «φρενάρεις» λίγο ή να σταματήσεις εντελώς. Αν αισθανθείς ότι κοντεύεις να τελειώσεις, τραβήξου και εστιάσου στην δική της ευχαρίστηση – για παράδειγμα καν “της στοματικό σεξ και μόλις επανέλθεις, ξανά μπες.

Μπορείς επίσης να κάνεις «πρακτική» και μόνος σου. Κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, όταν δεις ότι κοντεύεις να τελειώσεις, δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να ανακάμψει – επανέλθει και στη συνέχεια ξεκίνα και πάλι. Καν “το για μερικές ημέρες και θα εκπαιδεύσεις έτσι το σώμα σου να κρατιέται για περισσότερη ώρα. Κι αν σου ακούγεται χαζό, έχε στο νου σου πως το έχουν κάνει και συνεχίζουν να το κάνουν πάρα πολλοί άνδρες.

Μια άλλη επιλογή είναι να αυνανιστείς και να έρθεις σε οργασμό πριν τη σεξουαλική επαφή με τη σύντροφο σου, ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει μειωμένη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, οι άνδρες οι οποίοι αυνανίζονται και έρχονται σε οργασμό πριν από κάθε σεξουαλική πράξη για να διαρκέσουν περισσότερο, μετά από χρόνια τους γίνεται συνήθεια και δεν μπορούν να το κόψουν. Φαντάσου σε τι δύσκολη θέση μπορεί να σε βάλει μια τέτοια συνήθεια.

Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι ενώ είναι σημαντικό να κρατηθείς για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου η σύντροφος σου φτάσει στον οργασμό, δεν πρέπει να το παρακάνεις. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να κρατήσει το σεξ για μια ζωή.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: