Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

5 φορές που δεν πρέπει να φοράς στρινγκ!



Υπάρχουν φορές που το στρινγκ είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φορέσεις. Δες ποιες είναι οι φορές που καλό είναι να το αποφύγεις.


Όταν φοράς αθλητικά ρούχα όλη μέρα Όταν φοράς κολάν όλη μέρα και πηγαίνεις και στο γυμναστήριο καλό είναι να επιλέγεις να φοράς από μέσα κάτι πιο αέρινο, όπως ένα κανονικό, βαμβακερό εσώρουχο.

Όταν φοράς μίνι φούστα Αν η φούστα σου είναι κοντή τότε καλό είναι να φοράς κάτι το οποίο δεν είναι επικίνδυνο να φανεί. Επιπλέον μπορεί να κολλήσεις βακτήρια και μικρόβια όταν κάθεσαι σε λεωφορεία, παγκάκια και άλλα δημόσια μέρη φορώντας στρινγκ και μίνι φούστα.

Όταν είσαι έγκυος Οι έγκυες γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο να κολλήσουν βακτήρια. Έτσι καλό είναι να μην φοράνε στρινγκ.

Όταν είσαι άρρωστη. Όταν είσαι άρρωστη το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι ήδη καταπονημένο. Αυτό σημαίνει πως αυξάνεται το ρίσκο να πάθεις κάποια μόλυνση αν δεν προσέξεις. Μην φοράς, λοιπόν, στρινγκ όταν είσαι άρρωστη.

Όταν πηγαίνεις να αγοράσεις μαγιό. Όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις μαγιό καλό είναι να μην φοράς στρινγκ καθώς θα δοκιμάσεις μαγιό που έχει δοκιμάσει πολύς κόσμος πριν από σένα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: