Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το μυστικό που βελτιώνει τις επιδόσεις κάθε άντρα στο σεξ!



Όπως όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και το σεξ, συνήθως δεν διαρκεί πολύ και το κακό είναι ότι δεν είναι πάντα στο χέρι μας.


Βέβαια, γι'αυτόν το λόγο υπάρχουν οι ασκήσεις Kegel, οι οποίες υπόσχονται μεγαλύτερη διάρκεια απόλαυσης στο σεξ. Οι ασκήσεις Kegel βοηθούν στην εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους (ηβοκοκκυγικοί μύες), συμβάλλουν τόσο στον καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης προλαμβάνοντας την ακράτεια όσο και στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων.

Πώς γίνονται οι ασκήσεις

Αρχικά πρέπει ο άντρας να εντοπίσει την ακριβή θέση των ηβοκοκκυγικών μυών. Μπορεί να το πετύχει προσπαθώντας να διακόψει τη ροή των ούρων κατά την ούρηση. Οι μύες που χρησιμοποιεί για να διακόψει τη ροή είναι οι ηβοκοκκυγικοί μύες. Μια χρήσιμη ένδειξη για τον ορθό εντοπισμό των ηβοκοκκυγικών μυών: Κατά τη σύσφιξη των μυών αυτών, οι όρχεις ανυψώνονται ελαφρώς.

Αν ψήθηκες να ξεκινήσεις τις ασκήσεις Kegel, πρέπει να γνωρίζεις πως μπορείς να τις πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε όποια θέση σώματος επιθυμείς. Θα πρέπει να σφίξεις τους ηβοκοκκυγικούς μύες, να τους κρατήσεις σφιγμένους από 5 έως 20 δευτερόλεπτα και μετά να χαλαρώσεις. Αν θες να δεις αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνεις έως και 50 επαναλήψεις, ξεκινώντας από 5 ή 10 και αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία καλό θα ήταν να πάρεις και τη γνώμη κάποιου γιατρού σχετικού με το αντικείμενο.



Αρθρογράφος: Άρης Μπούστρας






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: