Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

O Kurt Cobain ήθελε απλώς περισσότερο χρόνο με την Frances



Λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Montage Of Heck” στις ελληνικές αίθουσες, βλέπουμε video teasers από τις πιο «αθώες» στιγμές του.

O Kurt Cobain έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 1994, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ήταν ήδη ένα global φαινόμενο της rock με εκατομμύρια φανατικούς και αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε, ούτε ήθελε να διαχειριστεί. Ο Kurt σε κάθε του συνέντευξη δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να γράφει καλά τραγούδια και να τα παίζει μαζί με τους φίλους του, τον Krist Novoselic και τον Dave Grohl. To ντοκιμαντέρ για την ζωή του Kurt, με τίτλο “Montage Of Heck” , που αναμένεται να προβληθεί για πρώτη και μοναδική φορά επι ελληνικού εδάφους στις 8 Ιουνίου, (κέρδισε προσκλήσεις εδώ), αφηγείται στιγμές από την δημιουργία των θρυλικών Nirvana, χωρίς να ξεχνάει να μας δείξει και τον άνθρωπο Kurt Cobain.
(video που «εξηγεί» πώς ο Κurt Cobain ονόμασε το συγκρότημα του «Nirvana»)
Μέσα από εκατοντάδες VHS με «χιόνια», super 8, αλλά και animation περάσματα,  βλέπουμε τον Kurt να παίζει με την πρώτη του κιθάρα, να φεύγει από το πατρικό του στα 16, να  δημιουργεί τους Nirvana, να ερωτεύεται την Courtney Love και να είναι για πρώτη φορά ευτυχισμένος, κρατώντας στην αγκαλιά του την μικρή Frances Bean και φτύνοντας στα μούτρα την pop κουλτούρα που τον θέλει με το ζόρι είδωλο.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: