Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Έξυπνα κόλπα για να έλκετε περισσότερες γυναίκες!



Ποιος άντρας δεν θα επιθυμούσε να έχει πολλές κατακτήσεις στον έρωτα; Η ερώτηση είναι φυσικά ρητορική, αφού αποτελεί αντρική φαντασίωση! Γι’ αυτό λοιπόν, επικαλεστήκαμε την έρευνα με σκοπό να σας κοινωνήσουμε έξυπνα κόλπα για να εφαρμόσετε στο κυνήγι των γυναικών.

Η προετοιμασία
Πριν, όμως, προχωρήσετε θα πρέπει να έχετε βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που συναντήσατε στον χώρο και σας κίνησε το ενδιαφέρον ανταποκρίνεται στο αρχικό φλερτ. 

Για παράδειγμα, να σας έχει δώσει το πράσινο φως με τις πρώτες ματιές για να την προσεγγίσετε. Ύστερα από αυτό το μικρό τεστ, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα και να την κεράσετε ένα ποτό, προτού βρεθείτε κοντά της, ή μπορείτε να προσπεράσετε το κέρασμα και να βρεθείτε αμέσως δίπλα της. 

Δεδομένου ότι έχετε εισέλθει στην παρέα της, πρέπει να συζητήσετε κάτι, ώστε να της τραβήξετε την προσοχή. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα ακόλουθα τρικ.

Επί του θέματος

Η συζήτηση να μην θυμίζει συνέντευξη. Στις γυναίκες αρέσουν να τις κάνετε ερωτήσεις με δόση χιούμορ ή μαντεύοντας τι επάγγελμα κάνουν, βάζοντας λίγο μαγεία και φαντασία. Τουτέστιν αποφεύγετε ερωτήσεις: «Τι δουλειά κάνεις;», και αντικαταστείτε τες με ερωτήσεις όπως: «Θα πρέπει να είσαι δικηγόρος;»

Οι γυναίκες έλκονται από υγιείς άντρες. Μην ξεκινήσετε, λοιπόν, να μιλάτε για το πόσο κουραστική μέρα είχατε ή ότι είχατε αρρωστήσει, προτιμήστε να περιγράψετε ένα αστείο περιστατικό που σας συνέβη στο γυμναστήριο ή στο καθημερινό σας περπάτημα.

Μην κάνετε επίδειξη, διαφορετικά μην καυχιέστε. Το να αρχίσετε να μιλάτε για το πόσο καταπληκτικός είστε ή για τα κατορθώματά σας ή για το πανάκριβο αμάξι σας είναι το μέγα λάθος για να τα καταστρέψετε όλα. 

Τι θα λέγατε να πείτε μια ιστορία και να της δώσετε έναν ρόλο; Εκείνη θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει ορισμένα σημεία της ιστορίας, αφού προηγουμένως της έχετε δώσει κάποιες πληροφορίες για εσάς. 

Τέτοια ερωτικά παιχνίδια αποπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το πρόσωπό σας.

Η χαλαρή στάση του σώματος και η αισθησιακή φωνή εξασφαλίζουν την επιτυχία. 

Φροντίστε να αφήσετε τους ώμους σας και τον κορμό τους σώματός σας χαλαρό όταν πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μην αποφεύγετε να την κοιτάτε στα μάτια ή μπορείτε να την αγγίξετε απαλά στα χέρια, στους ώμους ή στο μάγουλο. 

Επίσης, μην αυξομειώνετε τη φωνή σας, κρατήστε την σε χαμηλά επίπεδα γιατί είναι πολύ αισθησιακό για τις γυναίκες.

Να γίνετε μυστηριώδεις τύποι. Οι γυναίκες λατρεύουν το μυστήριο, γι’ αυτό όταν σας κάνουν ερωτήσεις μην βιάζεστε να δώσετε απαντήσεις στα πάντα. Κρατήστε κάποια να τα βρει εκείνη ή ακόμα μπορείτε να βάλετε γρίφους στο παιχνίδι του φλερτ.

Το παιχνίδι ρόλων είναι το αλατοπίπερο για το καλό φλερτ ή την σχέση. 

Το παιχνίδι ρόλων είναι θεμιτό όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά στην επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου σας. 

Ξεκινήστε τα λογοπαίγνια ή τα πειράγματα με στόχο προσωπικά ανταλλάγματα για τον καθένα και γενικά βάλτε τη φαντασία σας. 

Ανέκαθεν τα έξυπνα μυαλά ήταν οι πρωταθλητές για το γυναικείο φύλο και όχι οι ομορφάντρες.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: