Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1



«Ζωντανός» για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα έμεινε ο Εργοτέλης, καθώς στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με 1-0. Το γκολ που διατηρεί στο ακέραιο τις όποιες ελπίδες των Κρητών, σημείωσε με πέναλτι στο 66ο λεπτό ο Τζίλας.


Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση μία καλή φάση εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 28ο λεπτό ο Βάλτερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ που «έπιασε» από το ύψος του πέναλτι, απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ξάνθης, καθώς η μπάλα κατέληξε ψηλά πάνω απ την εστία του Σαράνοφ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Καλέ ήταν έτοιμος να σκοράρει μέσα στην περιοχή των «ακριτών», όμως ο Καρυπίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή απομακρύνοντας την μπάλα και τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά και η πρώτη σημαντική φάση, σημειώθηκε στο 54`, όταν ο Γκορκς πλάσαρε από καλή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Εργοτέλης, που «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να καταφέρει την παραμονή στην κατηγορία, άρχισε σταδιακά να γίνεται πιο επιθετικός και η επιλογή αυτή «καρποφόρησε» στο 66ο λεπτό, με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζίλας.

Την «εσχάτη των ποινών» υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος ένα λεπτό νωρίτερα, για ανατροπή του Γκορκς από τον Παπάζογλου, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό, διατήρησαν τα κεκτημένα κι έφυγαν από την ακριτική πόλη με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες : Παπάζογλου, Ομπόντο, Μπέρτος - Ολαϊτάν

Κόκκινες : Παπάζογλου (2η κίτρινη)

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Βάλτερ (71` Ομπόντο), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46` Κλέιτον), Φλίσκας, Καπετάνος (46` Ράνος), Καρυπίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μπόε-Καν, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (89` Χαντί), Μπρούνο, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Τζίλας (76` Γκέντσογλου), Ολαϊτάν (61` Ουλά).




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: