Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος Ελλάδος στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ: Νίκη 29-27 επί της ΑΕΚ -



Όταν το αγωνιστικό σκέλος ενός τελικού περνάει σε δεύτερη μοίρα, τότε το ίδιο το άθλημα είναι αυτόματα χαμένο. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας την ΑΕΚ με σκορ 29-27 στο κλειστό της Πυλαίας σε ένα ματς, το οποίο στιγματίστηκε από τρομερής έκτασης επεισόδια και ολοκληρώθηκε σε σχεδόν 5 ώρες!


Οι οπαδοί της ΑΕΚ που ταξίδεψαν από την Αθήνα μπήκαν καθυστερημένα στο γήπεδο. 

Κατά την είσοδό τους άρχισε η ανταλλαγή φωτοβολίδων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όταν το ΜΑΤ προσπάθησαν να επέμβουν η κατάσταση χειροτέρεψε. 

Ο τελικός διεκόπη με τους ιθύνοντας να ζητούν αρχικά να αποχωρήσουν από το κλειστό οι οπαδοί της ΑΕΚ κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό και άνοιξε μάλιστα νέος κύκλος επεισοδίων με τις δυνάμεις της αστυνομίας. 

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν άπαντες από το γήπεδο, κάτι για το οποίο χρειάστηκαν 2,5 ώρες με τον αγώνα τελικά να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τη νίκη και το Κύπελλο.

Είναι το πρώτο κύπελλο που ΣΗΚΩΝΕΙ ομάδα του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε τμήμα, από τη μέρα που έγινε η PAOK Sports Arena!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Τσίλης 5, Νικολαΐδης, Κοκώνης 4, Τσαμουρίδης, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 1, Αλβανός 9, Τσακίρης 6, Κωστακίδης, Κεσίδης Β., Τσεσμετζίδης, Κεσίδης Ε. 1.

ΑΕΚ: Φίλιππας, Μπακαούκας 9, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 2, Δημοσθένους 4, Νικολαΐδης 8, Κολιούλης, Balas, Τσαούσης 3, Κατσίκης, Παπαδόπουλος, Ξηρός, Pleh, Παπαδόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.








«Περήφανοι, που είμαστε οι πρώτοι»




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: