Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Kάντε 4 βήματα πριν πάρετε μια απόφαση



Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε βρεθεί μπροστά από μία μεγάλη απόφαση.Μπορεί να έχει σχέση με τη προσωπική σας ζωή, την καριέρα ή τους φίλους σας. Κάθε φορά πάντως προσπαθείτε να πάρετε το μικρότερο ρίσκο προκειμένου να μην πληγωθείτε ή να μην χάσετε κάτι. Έχετε δίκιο γιατί δεν είναι καθόλου εύκολη η διαδικασία. Τί πρέπει να διαλέξεις και τί πρέπει να αφήσεις πίσω; Κι είναι σωστή ή όχι η απόφαση; Διλήμματα και ερωτήματα που περισσότερο σας ακινητοποιούν πάρα σας βοηθούν να αποφασίσετε.


Μπορεί τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα αν σκεφτόσασταν για λίγο …

Τι θα συμβουλεύατε έναν φίλο σας αν βρισκόταν ακριβώς στη ίδια θέση με σας; Συνήθως, να προτρέπατε ένα φίλο σας να ρισκάρει και να ζήσει τις συνέπειες της απόφασής του.

Τι απόφαση θα θέλατε να πάρει το παιδί σας σε παρόμοια κατάσταση; Συνήθως, οι γονείς δίνουν πιο πρακτικές συμβουλές στα παιδιά τους και αυτό μπορεί να σας είναι εξαιρετικά χρήσιμο τη δεδομένη στιγμή αποφεύγοντας έτσι τους συναισθηματισμούς.

Τι θα έκανε ο αγαπημένος χαρακτήρας; Σκεφτείτε ένα αγαπημένο σας ήρωα από κάποια ταινία ή κάποιο βιβλίο. Μπορεί να σας εμπνεύσει στο να πάρετε τη σωστή απόφαση για σας τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σκεφτείτε τώρα σε τι συναισθηματική κατάσταση είστε; Δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση γιατί φοβάστε κάτι; Σας τρομάζει το άγνωστο; Μήπως πιστεύετε πως χρειάζεται να δώσετε χρόνο; Τι θα χάσετε και τι θα κερδίσετε; Οι απαντήσεις αυτές βρίσκονται μέσα σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί δειλιάζει να κάνει το επόμενο βήμα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: