Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έτσι είναι το "ανάκτορο" της Φιλοθέης


Από το πρωί της Τρίτης (15/12) η είδηση ότι η τράπεζα που είχε κατασχέσει το "παλάτι" του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, στη Φιλοθέη το βγάζει στο "σφρυρί" έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η τιμή εκκίνησης της βίλας είναι τα… 8.050.000 ευρώ, ενώ την ίδια ζάλη προκαλούν και τα τετραγωνικά, αφού το ακίνητο εκτείνεται σε 1.242,23 τ.μ! Η έπαυλη της Φιλοθέης είναι ένα σωστό παλάτι, ενώ έχει μείνει στην ιστορία για τα μοναδικά σε χλιδή κυρίς, πάρτι που έδινε το πρώην ζευγάρι.
Στην έπαυλη, Κωστόπουλος και Μπαλατσινού έζησαν με τα τρία τους παιδιά για 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ η παρουσιάστρια μετακόμισε πρόσφατα σε μία μονοκατοικία στο Π. Ψυχικό. Ο πρώην εκδότης, από την άλλη, έχει εγκαταλείψει το "παλάτι" από πέρυσι, οπότε και ήταν οριστικός ο χωρισμός του με τη Μπαλατσινού.
Το παλάτι - γιατί πραγματικά για παλάτι πρόκειται, αφού δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το... Μπάγκινχαμ - βρίσκεται στην οδό Δροσοπούλου και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την αγγελία σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων, σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου από τη χλιδή.
Η έπαυλη είναι κτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, με μεγάλο κήπο και πισίνα 68,99 τ.μ που φτάνει έως τις μπαλκονόπορτες του ισογείου, ώστε να δίνει την εντύπωση ότι το σπίτι βρίσκεται πάνω στο νερό. Επίσης, περιλαμβάνει σύγχρονο γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο,υπερσύγχρονη κουζίνα και άνετο καθιστικό ισόγειο, κρεβατοκάμαρες στον πρώτο όροφο και άνετο ρετιρέ γραφείο στο δεύτερο πάτωμα.
Η διακόσμηση του έχει γίνει σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σουι, ενώ το εσωτερικό του είναι βαμμένο σε παλ χρώματα.
Να σημειώσουμε, ότι πρίν από ένα χρόνο, η τράπεζα είχε πουλήσει και τη βίλα του Κωστόπουλου, στη Μύκονο έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: