Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο: Δες πώς έγινε η Σιλό Τζολί-Πιτ


Αυτό το κορίτσι έδειξε ότι θα ήταν διαφορετικό από τα γενοφάσκια του. Δες πώς είναι σήμερα στα 8 της χρόνια.


Η Σιλό (Shiloh) είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Γονιδιακά, λοιπόν, ήταν "καταδικασμένο" σε απίστευτη ομορφιά, όπως και τα δίδυμα 6χρονα αδέλφια της, Νοξ και Βιβιέν.
Ωστόσο, η μικρή έδειξε από πολύ νωρίς, ότι είχε μια έντονη ιδιαιτερότητα ως προς τη συνειδητοποίηση της ταυτότητάς της. "Η Σιλό θέλει να είναι αγόρι", είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια η μαμά Αντζελίνα στο Vanity Fair εξηγώντας το ξεκάθαρα αγορίστικο λουκ που είχε υιοθετήσει η Σιλό από νωρίς -και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα παγκόσμια ΜΜΕ.
Οι Μπραντζελίνα δεν καταπιέζουν τα παιδιά τους αφήνοντάς τα να αναπτύξουν χωρίς πάθη και περιορισμούς το καθένα τη δική του ατομική ταυτότητα. Έτσι, εφόσον η Σιλό ήθελε να είναι ένα από τα αγόρια... αυτό ακριβώς της επίτρεψαν να είναι.
Τώρα πια, στα 8 της χρόνια, όπως είδαμε χθες σε επίσημη εκδήλωση όπου συνόδευσε τον μπαμπά Μπραντ, η νεαρή δεσποινίς Τζολί-Πιτ είναι μια κούκλα με άψογα τακτοποιημένα στο πρόσωπό της τα έντονα χαρακτηριστικά και των δύο πανέμορφων γονιών της.
Όσο για το λουκ; Αυτό παραμένει αγορίστικο καθαρά με τη Σιλό να συναγωνίζεται στο... κοστούμι τόσο τον μπαμπά και τον παππού Γουίλιαμ, o οποίος ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση, όσο και τα μεγάλα αδέλφια, Μάντοξ και Παξ.







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: