Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπιλ Κόσμπι αρνείται να μιλήσει για τους βιασμούς


Το τελευταίο διάστημα ο Μπιλ Κόσμπι βλέπει την δημόσια εικόνα του να βυθίζεται μέσα σε έναν ωκεανό από κατηγορίες για βιασμό γυναικών.


Ο 77χρονος ηθοποιός, έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο Associated Press, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Camille Hanks.

Αναπόφευκτα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις κατηγορίες, ο Μπιλ Κόμσμπι όμως αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία απάντηση. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Και θα σας πω γιατί: Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο την ακεραιότητα σας. Αλλά δεν μιλάω γι’ αυτό».


Όταν η εκπομπή έφτασε στο τέλος της και ενώ οι κάμερες του στούντιο ήταν ακόμη ανοικτές και έγραφαν, ο ηθοποιός ζήτησε έντονα να αφαιρεθεί αυτό το απόσπασμα, λέγοντας από τον δημοσιογράφο να το αιτηθεί στο «αφεντικό» του. Η συγκεκριμένη συνομιλία καταγράφηκε και το σχετικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα.


Παράλληλα, άλλη μια γυναίκα, η τέταρτη στη σειρά, υποστηρίζει πως ο Μπιλ Κόσμπι τη νάρκωσε και την βίασε. Πρόκειται για μια 57χρονη νοσοκόμα από την Φλόριντα, την Τερέζ Σερινέζ, η οποία λέει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σταρ το 1976, όταν ήταν μόλις 19 ετών, μετά από ένα σόου στο Λας Βέγκας.

Σε συνέντευξη της στην Huffington Post, η Σερινέζ περιγράφει πώς ο ηθοποιός την παρέσυρε στο δωμάτιο του. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Hilton στο Λας Βέγκας. Σε ένα κατάστημα με κοσμήματα που βρισκόταν μέσα στο ξενοδοχεί η Τερέζ ένιωσε κάποιον να περνάει το χέρι του γύρω από το λαιμό της και να της λέει: «Με παντρεύσαι;». Γυρνώντας είδε τον Μπιλ Κόσμπι: «Ήξερα ποιος ήταν. Ήταν ένας σταρ. Θυμάμαι που μου πρότεινε να πάω να τον δω στο σόου του. Έτσι και πήγα και κάθισα στην πρώτη σειρά! Με συνόδευσαν στην μπροστινή σειρά». 



Μετά το τέλος του σόου, οι άνθρωποι του Κόσμπι την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και την άφησαν να περιμένει σε έναν καναπέ, μέχρι ο σταρ Κόσμπι να χαιρετήσει όλο τον κόσμο. «Ξαφινικά ήρθε προς το μέρος μου κρατώντας δύο μεγάλα άσπρα χάπια και ένα ποτήρι νερό και μου είπε "Έλα, πάρε!". Επειδή πήγα σε καθολικό σχολείο, έμαθα να έιμαι υπάκουη...Και έτσι πήρα τα χάπια!» δήλωσε η Τερέζ,

Στην συνέχεια περιγράφει, τον εφιάλτη που έζησε. Είχε συνείδηση ότι ο Κόσμπι ασελγούσε πάνω της, όπως λέει, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. 



Στον μοναδικό άνθρωπο που αποκάλυψε τι συνέβη, ήταν η μητέρα της, η οποία όμως την παρότρυνε να του τηλεφωνήσει: «Μου είπε: "ίσως σε νοιάζεται!"» θυμήθηκε η Τερέζ.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: