Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η Σπυροπούλου "έφαγε" και τον Χαριτάτο!




Αν συμβεί και μία εβδομάδα δεν μας απασχολήσει η μοναδική περίπτωση της Κων/νας Σπυροπούλου, είμαστε σίγουροι ότι θα πάθουμε... κατάθλιψη.
Τη συνήθισε ο οργανισμός μας τη μικρή ξανθιά παρουσιάστρια και πλέον είμαστε σε φάση που περιμένουμε να ακούσουμε τι άλλο θα συμβεί γύρω απ' αυτήν.

Τα τελευταία νέα που έρχονται από το "στρατόπεδό" της θέλουν την χιλιοταλαίπωρη εκπομπή της να αλλάζει και πάλι ώρα. Αλλά όχι ετούτη τη φορά, δεν κόβεται κι άλλο το "Σπίτι της, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι της". Άλλος "τρώει" το ψαλίδισμα και δεν ξέρουμε αν στα αυτιά του θα πρέπει ήδη να χτυπάνε... καμπάνες λύπης και όχι χαράς!
Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Πρωινή Ενημέρωση του "ψαλιδίζονται" για χάρη της Κων/νας, και ο δημοσιογράφος "θυσιάζεται" στο βωμό της τηλεθέασης, που όμως μέχρι στιγμής για το "Σπιτάκι" μοιάζει με... άγνωστη λέξη. Έτσι, από αυτό το σαββατοκύριακο, η Σπυροπούλου θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9.45, την ίδια ώρα δηλαδή που ξεκινάνε οι απέναντι, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσουλης.
Προφανώς, στον Alpha θέλουν να ριχτούν για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης και να πιάσουν τον τηλεθεατή από την αρχή. Μπορεί μετά από τόσες αποχωρήσεις, καβγάδες, νεύρα κι εντάσεις, να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ένα τέταρτο που ξεκινούσαν αργότερα να έκανε τη... ζημιά! Πάντως, η εκπομπή και αυτό το σ/κ θα τελειώσει στη 1 μ.μ και όχι στις 2μ.μ.






Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: