Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Θεά η ντε Τζένερες στις "50 αποχρώσεις του Γκρι"


Αλλαγή πρωταγωνίστριας την τελευταία στιγμή για την πολυαναμενόμενη ερωτική ταινία, όπου δίπλα στον αινιγματικό κύριο Γκρέι θα δούμε, τελικά, την Έλεν.

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Δεν θα παίξει τελικά η Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) τον ρόλο της Nαστάζια Στιλ, αντικείμενο του πόθου για τον δισεκατομμυριούχο Κρίστιαν Γκρέι που ερμηνεύει ο Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan).
Πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του τρίπτουχου best seller της Ε. Λ. Τζέιμς θα είναι Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes), όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια με μια δήλωση που δεν χωρά την παραμικρή αμφιβολία.
Το τρέιλερ που ακολουθεί έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε με ανυπομονησία.







Φυσικά, είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα από απίθανα βιντεάκια παρωδίες που σκαρώνει η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια σατυρίζοντας τα πάντα.
Όσο για την ταινία; Αυτή αναμένεται τον επόμενο χρόνο -του Αγίου Βαλεντίου για την ακρίβεια- και ιδού το πραγματικό της τρέιλερ.






Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: