Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

The Hunger Games: Η τολμηρή επαναστάτρια Κάτνις Έβερντιν επανέρχεται...



Το πρώτο από τα δύο μέρη της ταινίας που κλείνει την ντριλογία "Αγώνες Πείνας" έρχεται στις αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου. Μετά το σκάνδαλο της διαρροής πολύ προσωπικών φωτογραφιών της Τζένιφερ Λόρενς στο Διαδίκτυο, το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «σεξουαλικό έγκλημα», και με ζωντανό το ενδιαφέρον για τη νέα ταινία, αναμένουμε με αγωνία να δούμε πού το πάει η τολμηρή επαναστάτρια Κάτνις Έβερντιν.
Δείτε το trailer.




«Ό,τι αγαπάμε περισσότερο, αυτό μας καταστρέφει» αναφέρει στο trailer της ταινίας ο Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Με αυτή τη διαπίστωση υπόψιν και με την Κάτνις να έχει επιστρέψει στην Περιοχή 13, ύστερα από το τέλος των Αγώνων Πείνας, η πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής μεταφοράς της γνωστής τριλογίας βιβλίων «Αγώνες Πείνας» της Σούζαν Κόλινς (Εκδόσεις Πλατύπους) διεκδικεί δικαίως τον τίτλο της διασημότερης γυναικείας φιγούρας - ηρωίδας του σύγχρονου σινεμά.

Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσει να σώσει τον Πίτα, και το έθνος ολόκληρο με το θάρρος της. Η επανάσταση ξεκινά και η Κάτνις παλεύει ανάμεσα σε δύο ρόλους: είναι ηγέτιδα μιας επανάστασης και αγαπά τον άνδρα που βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο. Θα καταφέρει να έχει και τη(ο)ν (Π)ίτα ολόκληρη(ο) και το σκύλο χορτάτο;

Η ταινία βασίζεται στο τρίτο μέρος των βιβλίων Αγώνες Πείνας , «Κοτσυφόκισσα». Η σκηνοθεσδία ενήκει και πάλι στον Φράνσις Λόρενς, σε σενάριο των Ντάνυ Στρονγκ και Πίτερ Κραιγκ.

Εκτός από την Τζένιφερ Λόρενς θα δούμε επίσης τους: Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντυ Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζούλιαν Μουρ και τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, η παρουσία του οποίου προσδίδει μια ακόμη άκρως συγκινησιακή νότα στην ταινία...

Η σειρά ταινιών Hunger Games μουσικά έχει συνδεθεί με την Lorde της οποίας η διασκευή του τραγουδιoύ
«Everybody Wants to Rule the World» ταυτίστηκε σχεδό με το προηγούμενο μέρος της τριλογίας The Hunger Games: Φωτιά.

Στην καινούρια ταινία η Lorde έχει τη μουσική επίβλεψη όλης της ταινίας, ενώ χαρακτηριστικό του μουσικού ύφους που ακολουθέεί ως προς αυτό, είναι το παρακάτω πρώτο τραγούδι που συνοδεύει το The Hunger Games: Η Επανάσταση - Μέρος 1. Ακούστε το.



20 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Seven και τη Spentzos Film




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: