Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron»



Μόλις ένα 24ωρο από την επίσημη ανακοίνωση της Marvel ότι το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας των «Εκδικητών» θα δημοσιοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου, το δίλεπτο βίντεο διέρρευσε στο Διαδίκτυο.


Η παραγωγός εταιρεία Marvel δεν φάνηκε να επηρεάστηκε ιδιαίτερα και επιδεικνύοντας τάχιστα αντανακλαστικά απέσυρε το βίντεο απ' όλες τις ιστοσελίδες, αναρτώντας το επίσημο τρέιλερ.

Επιπλέον με χιούμορ έκανε και μία ανάρτηση στο Twitter επιρρίπτοντας ευθύνες για το αναπάντεχο «κακό» κατευθείαν στην πηγή του κακού των ταινιών, την περιβόητη «Hydra»!

Από το τρέιλερ πάντως φαίνεται ότι αναμένεται μία ταινία με μεγάλη ένταση και πολλές αντιθέσεις ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η ομάδα των «Εκδικητών» δείχνει να βρίσκεται στα όριά της: Ο Iron Man» Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) τσακώνεται με τον Θορ (Κρις Χέμσγουορθ), ο Χουλκ (Μαρκ Ράφαλο) αντιμετωπίζει κρίση συνείδησης, ενώ ο Κάπτεν Αμέρικα (Κρις Έβανς) κείτεται τσακισμένος στον δρόμο... Όσο για τη Μαύρη Χήρα (Σκάρλετ Γιόχανσον), αυτό είναι μυστικό...

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου 2015.






Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: