Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ «ανακρίνει» τον Κουέντιν Ταραντίνο



«The Director’s Chair» είναι το τίτλος της εκπομπής του σκηνοθέτη της «Αμαρτωλής Πόλης» στο δικό του κανάλι, El Rey


To δεύτερο «Sin City» μπορεί να μην εκπλήρωσε τις προσδοκίες των φαν, τουλάχιστον, όχι εκείνων που είχαν σπεύσει να υπερεκτιμήσουν την προσπάθεια, παρασυρόμενοι από την εντυπωσιακή προωθητική καμπάνια της.

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ όμως έχει πλέον κι άλλες ασχολίες να τον «παρηγορούν», εκτός από τη σκηνοθεσία. Έχοντας πέρυσι συστήσει το κανάλι El Rey Network, ένα δίκτυο επικεντρωμένο σε grindhouse περιεχόμενο, με στόχο κυρίως τις ισπανόφωνες κοινότητες των ΗΠΑ, παρουσιάζει ο ίδιος την εκπομπή «The Director's Chair», ένα τετ α τετ με διάσημους σκηνοθέτες όπως ο Τζον Κάρπεντερ, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και τώρα το φιλαράκι του, ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Κι επειδή η συνέντευξή του με τον τελευταίο μεταδίδεται απόψε σε δύο μέρη από το El Rey, ο Ροντρίγκεζ φρόντισε να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Twitter ένα mash up από τις ταινίες του Κουέντιν, με έμφαση στις πιο pulp σκηνές, το οποίο, όπως πληροφορεί το κοινό, μοντάρισε ο ίδιος μαζί με στιγμιότυπα από τη συζήτησή τους, που είναι μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μέσα από το πρίσμα της εικοσάχρονη φιλίας τους.

Δείτε παρακάτω το αναμενόμενα υπερβίαιο τίζερ (που είναι από μόνο του είδηση για τους φαν!)








Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: