Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτες εικόνες από την ταινία της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ



Που γυρίζεται αυτόν τον καιρό, με το ζευγάρι να δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς μετά το γάμο του.


H Αντζελίνα Τζολί προωθεί τη νέα της σκηνοθετική δουλειά «Unbroken» που αναμένεται να απασχολήσει ακόμα και την Ακαδημία των Όσκαρ, βρίσκει χρόνο να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ κι, ενώ ακόμα ασχολούμαστε με τις φωτογραφίες του γάμου τους, ιδού οι πρώτες εικόνες από τη νέα τους κοινή ταινία με σκηνοθέτη την ίδια την κυρία Πιτ, μετά από μόλις μία εβδομάδα γυρισμάτων στη Μάλτα. (Ναι, ο μήνας του μέλιτος μπορεί να περιμένει.)

Με αισθητική δεκαετίας '70, τον Μπραντ με μουστάκι και φαβορίτες να κοιτάζει την Αντζελίνα μέσα από αρτ νουβό καθρέφτη σε κάτι που μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου ή να συνομιλεί με τον Νιλς Άρεστρουπ σε γαλλική μπρασερί κρατώντας (απενοχοποιημένα εκείνη την εποχή) τσιγάρο, το «By the Sea» αποκαλύπτει τη στιλιστική του ταυτότητα.

«Επέλεξα να τοποθετήσω την ταινία στα seventies, όχι μόνο γιατί είναι μια εποχή γεμάτη χρώματα και γοητεία, αλλά επιπλέον γιατί είναι απαλλαγμένη από πολλά αποπροσανατολιστικά στοιχεία της σύγχρονης ζωής, κάτι που επιτρέπει να εστιάσει κανείς αποκλειστικά στα συναισθήματα που οι χαρακτήρες βιώνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους» δήλωσε η Τζολί στο EW, το οποίο δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες, μαζί με μια σύνοψη της ταινίας.

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Τζολί υποδύεται τη Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια, ενώ ο Πιτ είναι ο σύζυγός της, Ρόλαντ, Αμερικανός συγγραφέας.

Καθώς ταξιδεύουν μαζί στη χώρα, μοιάζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους όλο και περισσότερο, καταλύοντας σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη, όπου αρχίζουν να έχουν επαφές με μερικούς από τους πιο πληθωρικούς κατοίκους της, όπως τον ιδιοκτήτη του τοπικού καφέ (ο Άρεστρουπ του «Ένας Προφήτης» και του «War Horse») και τον ξενοδόχο (ο Ρισάρ Μπορινζέρ του «Ο Μάγειρας, ο Κλέφτης, η Γυναίκα του κι ο Εραστής της»).

Με τους ρυθμούς που δουλεύει το ζευγάρι δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα κι ένα τίζερ από την ταινία τους, που όχι μόνο θα είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην οθόνη μετά από τη γνωριμία τους δέκα χρόνια πριν στα σετ του «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ», αλλά όπως μετέδιδαν πριν από λίγες εβδομάδες τα «ελαφριά» έντυπα (ναι, αυτά που μισεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ), θα διαθέτει και παθιασμένες ερωτικές σκηνές. Εντάξει, η τελευταία πληροφορία ελέγχεται.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: