Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Παραμένει στη Football League ο Άρης



Απόλυτη ανατροπή δεδομένων στον Άρη, αφού το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει ο Λάμπρος Σκόρδας και όρισε ως προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ τη δική του πρόταση έναντι εκείνης που κατέθεσαν από κοινού Ερασιτέχνης και Κοινωνία Μελών Άρη.


Οι δύο φορείς - μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ είχαν καταθέσει κι εκείνοι αίτηση ορισμού διοίκησης, με την προϋπόθεση το νέο ΔΣ να οδηγήσει την εταιρία σε εκκαθάριση και από εκεί και πέρα στη Γ' Εθνική.

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος θα απαλλασσόταν από τα χρέη που τον οδήγησαν στον περσινό υποβιβασμό και την αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού του, καθώς και σε έναν μεγάλο αριθμό προσφυγών από πιστωτές.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ωστόσο, θεωρεί ότι η λύση της Football League είναι προτιμότερη από την πτώση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, παρότι θα παραμείνουν τα χρέη.

Η διοίκηση, πλέον, περνάει στα χέρια των Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανου Τσιόνκη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν άμεσα ένα σχέδιο εξυγίανσης, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν άμεσα.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: