Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τι χωρίζει τους άντρες με τις γυναίκες στον σεξουαλικό τομέα;



Ας ξεκινήσουμε με κάτι δεδομένο το οποίο δε μπορεί και δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς μας. Το σεξ το γουστάρουμε εξίσου και οι άντρες και οι γυναίκες. Και οι μύθοι ότι ένα από τα δύο φύλα το έχει περισσότερο ανάγκη από το άλλο είναι απλά ...μύθοι.


Τι γίνεται όμως, με τον τρόπο που το αντιλαμβάνονται; Είναι και για τους δύο ο ίδιος ή μήπως η οπτική του καθενός είναι εντελώς διαφορετική; Σύμφωνα με τους 6 άξονες που ακολουθούν, μάλλον ισχύει το δεύτερο…

Μέρος

Η πρώτη διαφορά που συναντούμε στα δύο φύλα είναι το μέρος της ερωτικής συνεύρεσης. Ένας άντρας αρκείται στο ...οπουδήποτε. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα που θα γίνει το «κακό» αλλά η πράξη αυτή καθαυτή. Οι γυναίκες βέβαια, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Θέλουν να κάνουν σεξ σε πολύ πιο προσεγμένα σημεία. Η καθαριότητα παίζει βασικότατο ρόλο ενώ τις ενδιαφέρει και η γενικότερη ατμόσφαιρα και αύρα του περιβάλλοντος.

Προετοιμασία

Εδώ αρκεί μία απλή ερώτηση «Πόση διάρκεια πιστεύετε ότι θα έπρεπε να έχουν τα προκαταρκτικά»; Οι άντρες θα απαντήσουν 5 λεπτά. Οι γυναίκες μπορεί να φτάσουν και το μισάωρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πόση σημασία δίνουν οι γυναίκες στην προετοιμασία του μυαλού και του σώματος πριν την τελική ...διείσδυση. Επίσης, οι γυναίκες τρελαίνονται και για τα παιχνίδια πριν το σεξ. Μηνύματα στο κινητό, υποννοούμενα μπροστά σε κόσμο κι άλλα τέτοια θα τις εξάψουν όσο τίποτε άλλο.

Διάρκεια

Προχθές, είχα μια κουβέντα με μία φίλη μου. Σε ανύποπτο χρόνο μου πέταξε ότι για να μείνει ικανοποιημένη από μία συνεύρεση, θα ήθελε αυτή να έχει διάρκεια γύρω στα 50 λεπτά μαζί με τα προκαταρκτικά. Η αντρική άποψη επί του ζητήματος; 20 και να καίνε!

Στοματικό

Θα αναφερθώ στο στοματικό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες γιατί για κάποιο λόγο αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης όταν η κουβέντα στρέφεται προς το πονηρό. Ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα; Το ένα το γουστάρει όσο τίποτα, το άλλο το μισεί και προσπαθεί να μας πείσει ότι «Μ’ αρέσει να ικανοποιώ αυτόν που αγαπώ». Τι να κάνουμε όμως. Ο έρωτας έχει θυσίες…

Φαντασιώσεις

Συμπεριλαμβάνω την εν λόγω κατηγορία πολύ απλά επειδή οι γυναίκες έχουν άπειρες και οι άντρες ελάχιστες. Δύσκολα θα βρεις κάποιον ο οποίος έχει φαντασιώσεις, τις σκέφτεται τακτικά κι επιθυμεί να τις ικανοποιήσει με την σύντροφό του. Οι κοπέλες από την άλλη, τις έχουν συνεχώς στο μυαλό τους. Τις διανθίζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τις συζητούν με τις κολλητές τους και προσπαθούν να μας πιάσουν στον ...ύπνο. Για αυτό, την επόμενη φορά που η κοπέλα θα σας ζητήσει να φορέσετε κοστούμι ή ρούχα υδραυλικού ή να κρατάτε κανένα ρόπαλο να είστε σίγουρος ότι δεν έχει αθώες βλέψεις για τη νύχτα σας.

#Aftersex

Αρχικά να τονίσουμε ότι το aftersex για έναν άντρα μεταφράζεται ως ...ύπνος. Αντίθετα, για τις γυναίκες είναι ιεροτελεστία. Θα σηκωθούν με νάζι από το κρεβάτι κατευθυνούμενες προς το μπάνιο για να πλυθούν. Θα επιστρέψουν γεμάτες όρεξη για αγκαλίτσες και φιλάκια στα πιο αθώα και ξενέρωτα μέρη του σώματος (πχ κούτελο) και για κάποιο λόγο θα θυμηθούν όλα τα θέματα συζήτησης για να κάνουν μαζί σου. Από τη σχολή και τα πολλά μαθήματα που χρωστάτε μέχρι τη μαγειρική και το πόσο δύστροπος είσαι στο φαγητό. Τι τραβούν οι άντρες ρε παιδί μου…



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: