Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ζέτα Δούκα: «Εξορία» στη Γαύδο με νέο (γυμνό) έρωτα



Απαρνήθηκε την κυκλαδίτικη ομορφιά της μετα-κοσμικής Τήνου, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία, για τους χίπικους αμμόλοφους της Γαύδου. Μολαταύτα, έψαχνε εναγωνίως Wi-Fi. Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στο νοτιότερο σημείο της Ελλάδας να απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο πλευρό του νέου -κυριολεκτικά και μεταφορικά- συντρόφου της.
Το όνομά του είναι Μιχάλης Χατζαντωνάς, είναι φυσικοθεραπευτής και personal trainer.


Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" μοιάζουν αχώριστοι από τα μέσα της περασμένης άνοιξης, οπότε και τοποθετείται χρονικά -σύμφωνα με πληροφορίες- η αρχή της σχέσης τους. Αλλωστε μέχρι και τον Αύγουστο του 2013 η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρισκόταν σε πολυετή και σοβαρή σχέση με τον επιτυχημένο κινηματογραφικό παραγωγό και ιδιοκτήτη της εταιρείας Black Orange SA Γιάννη Ιακωβίδη και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό τους. Με τον γοητευτικό και αθλητικό Μιχάλη γνωρίστηκαν όταν η Ζέτα χρειάστηκε κάποιες θεραπείες - της τον σύστησαν κοινοί γνωστοί τους.

Η έλξη μεταξύ τους ήταν ακαριαία. Εκτοτε τους έχουμε δει αρκετές φορές να διασκεδάζουν μαζί σε κοσμικά πάρτι αλλά και σε νυχτερινά κέντρα, αν και γενικά διατηρούν χαμηλό προφίλ. Ούτε κρύβονται, ούτε και κάνουν όμως επίδειξη του έρωτά τους, όπως τόσοι άλλοι στη σόουμπιζ. Ωστόσο, στις φωτό από την εξόρμησή τους στη «βασίλισσα» της άγονης γραμμής και του εναλλακτικού παραθερισμού Γαύδο, είναι και οι δύο πιο διαχυτικοί από ποτέ, με φιλιά και χάδια, τα οποία διακόπηκαν μόνον όταν ξεκίνησαν να παίζουν τάβλι με μανία, χτυπώντας τα πούλια με δύναμη και γελώντας ενώ κουνούσαν τα ζάρια.

Απόλυτα εναρμονισμένοι με τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του τόπου, είχαν φέρει μαζί δικά τους λάιμ για το ποτό τους, ενώ η Ζέτα, χαλαρή, φρέσκια, χωρίς καθόλου make-up στο πρόσωπό της, δεν δίστασε μετά το... σκληρό παιχνίδι να καθίσει άνετα στην αγκαλιά του συντρόφου της. Αφού απόλαυσαν το κυριακάτικο μεσημέρι τους στο καφέ-μπαρ «Νότος» στο Σαρακήνικο, κατευθύνθηκαν προς την παραλία.

Η Ζέτα δεν σταμάτησε λεπτό να τραβάει με το κινητό της φωτογραφίες τον Μιχάλη δίπλα στα αφρισμένα κύματα, ενώ εκείνος, εκμεταλλευόμενος την έρημη αμμουδιά, αφού υπήρχαν ελάχιστοι και διάσπαρτοι λουόμενοι, αποφάσισε να έρθει εγγύτερα στη φύση βγάζοντας το μαγιό του. Απαλλαγμένος από τις περιττές ενδυματολογικές επιταγές του καταπιεστικού δυτικού τρόπου ζωής, έκανε στο πλευρό της αγαπημένης του μια μεγάλη βόλτα. Σε πλήρη αντίθεση με το ελεύθερο πνεύμα -και σώμα- του, η Ζέτα δεν έβγαλε καν το κοντό φόρεμά της. Ως «παλιά καραβάνα» του χώρου, ξέρει ότι και οι θάμνοι έχουν μάτια. Ευτυχώς, δεν έχουν αυτιά!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: