Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ - Ζίμπρου 4-0



Την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 4-0 την Ζίμπρου στην Τούμπα και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση από το πρώτο ματς.


Περέιρα (11') και Αθανασιάδης (45') έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ Μακ (74') και Μάρτενς (89') «ξεχείλωσαν» το σκορ και έδωσαν χαρακτήρα θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν για 50 λεπτά περίπου οι φιλοξενούμενοι μετά από την αποβολή του Αμανί για διαμαρτυρία.

Το ματς

Με όλα τα επιθετικά του όπλα στο χορτάρι παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Αγγελος Αναστασιάδης, καθώς επιθυμούσε το γρήγορο γκολ. Σαλπιγγίδης και Μακ στα «φτερά» και ο Φακούντο Περέιρα να κινείται πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη που βρισκόταν μόνος τους στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό «δούλεψε» και οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα, όταν ο Περέιρα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας -μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κλάους (ψαλιδάκι)- και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό θα έπρεπε να δώσει τεράστια ώθηση στους γηπεδούχους. Αντ' αυτού, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κλείστηκε και δεν δημιουργούσε... καθαρές καταστάσεις για δεύτερο γκολ. Όλα μέχρι το 41ο λεπτό, όταν και άλλαξαν οι ισορροπίες μετά την αποβολή (για διαμαρτυρία) του Αμανί. Επειτα, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και έκανε δύο τα τέρματά του με τον Αθανασιάδη. Ο αρχηγός του εκμεταλλεύτηκε άψογα τη (με τη μία) σέντρα του εξαιρετικού Ρατς και με προβολή στην κίνηση σκόραρε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και εντελώς άνευρα. Από τη μία η, με δέκα παίκτες, Ζίμπρου έμοιαζε να έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της και περίμενε στο δικό της μισό για να μην «ξεχειλώσει» το σκορ, ενώ, από την άλλη, ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό πλεονέκτημα και απέναντι σε μια πολύ μέτρια ποιοτικά ομάδα δεν μπορούσε να φτάσει στα καρέ του τερματοφύλακα των Μολδαβών, Ρούσου, έχοντας μια ανούσια κυκλοφορία.

Παρόλ'αυτά, ο Μάρτενς που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλη πνοή. Λίγο πριν το 80ό λεπτό, ο Μακ εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Ζίμπρου και έκανε το 3-0, ενώ ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έδειξε την πολύ καλή τεχνική του και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παράθυρο» του Ρούσου για να γράψει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Α. Αναστασιάδης): Γλύκος, Κϊτσιου, Ρατς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο(Κάτσε 52'), Τζιόλης, Σαλμπιγγίδης(Μάρτενς 62'), Μακ(Πόζογλου 83'), Αθανασιάδης, Περέιρα.

Ζίμπρου (Ο. Κουμπάρεφ): Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Πάβλιουτσεκ, Βρεμέα, Γιαρντάν, Ντεντόφ, Κλίμοβιτς, Σεπτίν, Αμανί, Γκρόσου( Αλεξέεφ 46')






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: