Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο Ορλάντο Μπλουμ έριξε μπουνιά στον Τζάστιν Μπίμπερ!



Η φήμη ότι «κάτι έτρεξε» με τον 20χρονο Τζάστιν Μπίμπερ και το μοντέλο Μιράντα Κερ, όσο αυτή ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ, έχει κυκλοφορήσει ευρέως και έχει συζητηθεί πολύ από τους ιστότοπους κοινωνικού σχολιασμού.


Και το επεισόδιο που συνέβη την Τρίτη το βράδυ έξω από το εστιατόριο Cipriani, στην Ίμπιζα, δείχνει ότι υπάρχει κάποια βάση πίσω από τους υπαινιγμούς και τα κουτσομπολιά.

Όπως το περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας: «Ο Ορλάντο Μπλουμ έδειξε πολύ ενοχλημένος που βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Τζάστιν Μπίμπερ και μόλις βρήκε την ευκαιρία του έριξε μια μπουνιά. Ευτυχώς ο Τζάστιν έσκυψε και το κτύπημα δεν βρήκε στόχο.

Αμέσως μετά διάφοροι μπήκαν στη μέση και το επεισόδιο έληξε, όχι χωρίς σπρωξίματα και τσαμπουκάδες από τους παρατρεχάμενους των δύο πλευρών».

Ο Τζάστιν έφυγε από το εστιατόριο, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον και ο Ντίντι, και λίγο αργότερα πόσταρε στο instagram του μια φωτογραφία της Μιράντα Κερ και την διέγραψε σχεδόν αμέσως, προφανώς για να πικάρει τον Ορλάντο.


Ο τραγουδιστής είχε ειδωθεί να διασκεδάζει με τη Μιράντα Κερ, τότε σύζυγο του Ορλάντο Μπλουμ, μετά από ένα σόου της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη το 2012 και λέγεται ότι είχαν ακολουθήσει πολύ… ιδιαίτερες στιγμές. Από την πλευρά του ο Ορλάντο Μπλουμ εθεάθη πολλές φορές μαζί με την Σελένα Γκόμεζ με την οποία ο Μπίμπερ έχει σχέση… κατά διαστήματα.


Έτσι οι δύο άντρες έχουν πολλά που τους ενώνουν και ακόμη περισσότερα που τους χωρίζουν.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: