Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να γίνει ξανά …Gentleman!



Ο άνθρωπος έχει γενικά την τάση να ακολουθεί τη μόδα. Υπάρχουν βέβαια, πάντα οι εξαιρέσεις που κάνουν τη διαφορά. Μέχρι τα πράγματα να αλλάξουν και η εξαίρεση αυτή γίνει …μόδα. Τότε συμβαίνει το αντίθετο. Κι αυτός ο κύκλος παρατηρείται συνεχώς σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.


Κάπως έτσι λειτουργεί και η αντρική συμπεριφορά. Υπάρχει η τάση και η άποψη πως πραγματικός άντρας είναι αυτός που δε δίνει σημασία σε τίποτα. Που γράφει τις γυναίκες εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Που είναι αγενής με τους πάντες και με μία λέξη περιγράφεται ως …σταρχιδιστής!

Η παραπάνω κατάσταση είναι η μόδα του σήμερα. Ποια όμως είναι η εξαίρεση; Μα φυσικά ο Gentleman. Μη σας φαίνεται αστεία η λέξη. Ο ιπποτισμός και η ευγένεια είναι χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει κάθε άντρας πριν από μερικά χρόνια. Σήμερα είναι ελάχιστοι αυτοί που λειτουργούν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Όσοι το κάνουν όμως, μπορούν να δηλώσουν πραγματικά διαφορετικοί και να απολαύσουν τους «καρπούς» της συμπεριφοράς τους.

Τι πρέπει να κάνεις εσύ για να ανήκεις σε αυτήν την κλίκα; Ακολούθησε απλά τα 10 παρακάτω βήματα στις σχέσεις σου με το άλλο φύλο:

(Για να αποκτήσεις σχέσεις με το άλλο φύλο τότε θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι ξενερώνει τις γυναίκες και να τα αποφύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι. Άλλωστε, η Ειρήνη ξέρει…)

1. Γίνε ειλικρινής
Ο πραγματικός άντρας ήταν ανέκαθεν ειλικρινής. Δε λειτουργούσε ποτέ πισώπλατα ή με δόλο για να πετύχει το στόχο του. Η ευθύτητα και η αμεσότητα είναι πραγματικά μεγάλο προσόν για όποιον έχει τα κότσια να συμπεριφερθεί έτσι. Γνωρίζεις μία κοπέλα και δε θέλεις σχέση; Μόνο σεξ; Πες της το. Το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο από το ρίσκο…

2. Όταν βλέπεις ότι δεν τραβάει, διέκοψέ το
Μπαίνεις σε μία σχέση αλλά βλέπεις ότι το πράγμα δεν «τραβάει». Είσαι ξενερωμένος προτού καν κλείσετε μία εβδομάδα. Μην της επιτρέψεις να τρέφει ψεύτικες ελπίδες. Βρες το αντρικό σου κουράγιο και δώσε ένα τέλος. Στην αρχή μπορεί να τσαντιστεί. Σύντομα όμως θα καταλάβει και θα εκτιμήσει πολύ την κίνησή σου.

3. Όταν σου μιλάει, να την ακούς
Ερχόμενος σε επαφή με μία γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα ακούσεις ένα σωρό μπούρδες. Μόδα, ανασφάλειες, άγχος και πολλά ακόμη είναι τα βασικά θέματα συζήτησης των γυναικών. Προσπάθησε να δείξεις ενδιαφέρον και να συμμετέχεις. Ο πραγματικός άντρας προσαρμόζεται παντού και μπορεί να μιλήσει για τα πάντα…

4. Σεβάσου την σαν άτομο
Η κοπέλα σου, ή μία γυναίκα με την οποία έρχεσαι σε επαφή, δεν είναι αντικείμενο. Είναι προσωπικότητα. Και μάλιστα ξεχωριστή. Φρόντισε λοιπόν να την σέβεσαι σαν άτομο, να της συμπεριφέρεσαι σαν ίσος προς ίσο και ποτέ μα ποτέ να μην δώσεις την εντύπωση ότι σου ανήκει και την κάνεις ότι θέλεις. Γιατί κάτι τέτοιο ούτε ισχύει, ούτε θα ήθελες να ισχύει…

5. Σεβάσου την προσωπική της ζωή
Μία γυναίκα είχε ζωή πολύ πριν σε γνωρίσει. Και φυσικά δεν έπαψε να την έχει μετά τη γνωριμία σας. Δώσε χώρο στην κοπέλα σου, άφησέ την να έχει τις δικές της παρέες, φίλους, φίλες και σίγουρα η σχέση σας θα κυλήσει πολύ πιο ομαλά. Ελέγχοντας το κινητό της ή εισβάλλοντας στον προσωπικό της χώρο απροειδοποίητα δε θα σου προσφέρει τίποτα. Αντίθετα, θα σου πάρει πολλά…

6. Στήριξε τους στόχους και τα όνειρά της
Μία γυναίκα έχει σίγουρα πολλούς στόχους και όνειρα. Αν δεν τα έχει μοιραστεί μαζί σου τότε μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Φρόντισε να της δείξεις πως είσαι δίπλα της. Πως στηρίζεις τα όνειρά της και πως θα είσαι πάντα εκεί για να την βοηθήσεις να πετύχει τους στόχους της. Αν σε νιώσει σύμμαχό της θα κάνει τα πάντα για να μη σε χάσει ποτέ!

7. Απέφυγε τα ψέματα
Δε θα σας πω ότι δεν έχω πει ψέματα ποτέ στη ζωή μου. Όποιος το ισχυριστεί άλλωστε είναι …ψεύτης! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το ψέμα λύνει τα προβλήματα σε μία σχέση. Για την ακρίβεια, τα δημιουργεί. Απέφυγέ τα λοιπόν, όσο περισσότερο μπορείς . Η εμπιστοσύνη είναι το νούμερο ένα ζητούμενο μεταξύ σας. Αν το καταφέρετε όλα θα πηγαίνουν πολύ πολύ καλύτερα…

8. Κάνε τη να νιώσει ξεχωριστή
Κάθε γυναίκα στον κόσμο έχει ανάγκη από αναγνώριση και επιβεβαίωση. Ένα μπράβο από τα χείλη σου μπορεί να της φτιάξει την ημέρα τόσο πολύ που θα βλέπει τα πάντα γύρω της θετικά. Δεν είναι κρίμα να μην της το προσφέρεις; Άλλωστε, τι σου κοστίζει; Τίποτα…!

9. Κάνε τη να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά
Πολύ σημαντικό πράγμα η ασφάλεια. Και όποιος άντρας την προσφέρει στη γυναίκα που έχει δίπλα του, είναι πραγματικός Gentleman! Όπως όλα τα μέλη του ζωικού βασιλείου, έτσι και ο άνθρωπος (συνεπώς και η γυναίκα) μπορεί να διαισθανθεί τον κίνδυνο να πλησιάζει. Τότε είναι που χρειάζεται εσένα (έστω και την γνώση πως σε έχει) δίπλα της. Φρόντισε να είσαι εκεί!

10. Μην εγκαταλείψεις
Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Μας βάζει δυσκολίες με σκοπό να μας δοκιμάσει και να δει αν αντέχουμε. Μην εγκαταλείψεις στο πρώτο εμπόδιο που θα εμφανιστεί. Ο πραγματικός Gentleman παλεύει υπό αντίξοες συνθήκες αν κάτι το θέλει πολύ. Και αν η κοπέλα δίπλα σου είναι η ιδανική τότε απλά: ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ!




Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Απρ 2014




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: