Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Time Machine: Όταν κέρδισαν τον τίτλο της Ομορφότερης Γυναίκας Στον Κόσμο


Hollywood Stars

Πριν μερικές μέρες, η Γκουίνεθ Πάλτροου ονομάστηκε "Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο" από το περιοδικό People. Πώς είναι όμως σήμερα γυναίκες που έχουν κερδίσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο τίτλο;

Μισέλ Φάιφερ - εξώφυλλο people 1990
Mισέλ Φάιφερ ονομάστηκε η πιο όμορφη γυναίκα για το 1990. Η 31χρονη τότε ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό δείχνοντας την έκπληξή της για τον τίτλο αυτό: "Είμαι σαν πάπια", ενώ 9 χρόνια αργότερα, που πόζαρε ξανά για το ίδιο εξώφυλλο, αποκάλυψε πως δεν έχει συμπεριφερθεί "σωστά" στον εαυτό της: "Δεν έκανα τίποτα σοφό σχετικά με την ομορφιά μου. Ο κόσμος τρόμαζε με το πώς συμπεριφερόμουν στο δέρμα μου". Σήμερα, στα 53 της χρόνια, η Μισέλ Φάιφερ παραμένει μια ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα.


Τζόντι Φόστερ 1992
Το πρόσωπο του 1992 ήταν η Τζόντι Φόστερ. Η 29χρονη τότε ηθοποιός είχε μόλις κερδίσει το Βραβείο Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Η σιωπή των αμνών". Η ίδια, 50 ετών σήμερα, πρόσφατα εξομολογήθηκε στο περιοδικό More ότι δεν έχει σκοπό να υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις για να δείχνει πιο όμορφη: "Για μένα είναι πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Προτιμώ να με βλέπουν και να λένε 'Μια κοπέλα με άσχημη μύτη', παρά να λένε 'Αυτή η κοπέλα έκανε μια κακή πλαστική επέμβαση'".



Σίντι Κρόφορντ - εξώφυλλο people 1993
Αποτελούσε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο. Το 1993 η Σίντι Κρόφορντ ήταν το πιο περιζήτητο μοντέλο, το πρόσωπο διάσημης εταιρείας καλλυντικών και φυσικά η σύζυγος του τότε πιο Σέξι Άντρα Του Κόσμου, Ρίτσαρντ Γκιρ. Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, η Κρόφορντ αποσύρθηκε από το χώρο του μόντελινγκ, χώρισε, ξαναπαντρεύτηκε και σήμερα, στα 47 της, δηλώνει στο περιοδικό Allure: "Προσέχω τον εαυτό μου αλλά δεν έχω ψύχωση. Δεν με νοιάζει πόσο γυμνάζομαι και πόσες κρέμες βάζω, τα πράγματα αλλάζουν".


Κόρτνει Κοξ - εξώφυλλο people 1995
Η Κόρτνεϊ Κοξ κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού People τη χρονιά 1995. Ούσα μια από τις πιο διάσημες σταρ τότε, λόγω της συμμετοχής της στη επιτυχημένη σειρά "Τα φιλαράκια", η 30χρονη τότε Κοξ δήλωνε μανιακή με τις κρέμες προσώπου της καθώς φρόντιζε ιδιαίτερα την επιδερμίδα της. Δεκαοχτώ χρόνια μετά, στα 48 της, η όψη της δείχνει αρκετά αλλαγμένη λόγω των μπότοξ που έχει κάνει, ομολογία που έχει παραδεχτεί και η ίδια στο περιοδικό "New You" λέγοντας: "Είμαι ανοιχτή στο να καθυστερήσω το αναπόφευκτο". 


Τζούλια Ρόμπερτς - εξώφυλλο people 2000
Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν βρέθηκε μόνο το 2000 στο εξώφυλλο του περιοδικού People, αλλά "κέρδισε" τον τίτλο του πιο όμορφου ανθρώπου και το 1991 και το 2005. Η "Pretty woman" έκλεβε πάντα τις εντυπώσεις με το μεγάλο χαμόγελό της αλλά και τη λαμπερή επιδερμίδα της, που ύμνησε ακόμα και η εφημερίδα "Τhe New York Times". Σήμερα, η 45χρονη ηθοποιός αποτελεί το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Lancome.


Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - εξώφυλλο people 2001
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 2001 ήταν 32 ετών και έπειτα από την πρώτη υποψηφιότητά της για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία "Traffic" το 2000, ονομάστηκε το "Πιο Όμορφο Πρόσωπο του Κόσμου". Έπειτα, ακολούθησε η σπουδαία εμφάνισή της στο μιούζικαλ "Σικάγο" (μια εμφάνιση που επανέλαβε φέτος στην Απονομή των Όσκαρ σε ηλικία 44 ετών) που της απέφερε Βραβείο Όσκαρ "Β΄ Γυναικείου Ρόλου", Βραβείο BAFTA και Βραβείο από την Ένωση Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards). Το 2011 η διάσημη ηθοποιός μπήκε σε κλινική διότι έπασχε από διπολική διαταραχή και ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και πάλι σχετική αγωγή.


Νικολ Κίντμαν - εξώφυλλο people 2002
Ένα χρόνο μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν πόζαρε χαμογελώντας στο εξώφυλλο του People. Με πορσελάνινο δέρμα και πυρόξανθα μαλλιά, η ηθοποιός από την Αυστραλία κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μιούζικαλ "Moulin Rouge" του 2001, εμφάνιση που της χάρισε και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η 45χρονη σήμερα Κιντμαν είναι παντρεμένη με τον μουσικό Κιθ Έρμπαν και ο τελευταίος της κινηματογραφικός ρόλος είναι αυτός της θρυλικής Γκρέις Κέλι.


Χάλι Μπέρι - εξώφυλλο people 2003
Το 2002 η Χάλι Μπέρι ήταν η πρώτη, και μέχρι το 2013 η μοναδική, Αφροαμερικανίδα που απέσπασε βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Monster Ball". Το 2003 βρισκόταν στην πρώτη θέση των 50 πιο όμορφων ανθρώπων. Ρόλοι όπως η Cat Woman αλλά και η συμμετοχή της σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ, την έχρισαν μια από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Η 46 ετών σήμερα Χάλι Μπέρι, έχει αποκτήσει μια κόρη από τον αρραβώνα της με τον Γκάμπριελ Όμπρι, ενώ σήμερα είναι ζευγάρι με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, πρώην σύντροφο της Κάιλι Μινόγκ, και μάλιστα περιμένει το πρώτο τους παιδί.


Τζένιφερ Άνιστον - εξώφυλλο people 2004
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας πριν 10 περίπου χρόνια ήταν -και σήμερα παραμένει -η Τζένιφερ Άνιστον και το 2004 κέρδισε τον τίτλο του πιο όμορφου ανθρώπου για το περιοδικο People. Ένα χρόνο μετά, το 2005, χώρισε από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, με τις φήμες να κάνουν λόγο περί απιστίας του με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Mr & Mrs Smith", Αντζελίνα Τζολί. Έκτοτε, από το πλευρό της έχουν περάσει διάσημοι άνδρες όπως ο Βινς Βον και ο Τζον Μέιερ, ενώ σήμερα, στα 44 της, είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Τζάστιν Θερό, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί

Αντζελίνα Τζολί - εξώφυλλο people 2006
Έχει κερδίσει δύο χρονιές τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης ηθοποιού (σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2009 και το 2011) και φυσικά η Αντζελίνα Τζολί έχει κοσμήσει το εξώφυλλο του People ως η "Πιο όμορφη του κόσμου", το 2006. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε παραδεχτεί επίσημα ότι ερωτεύτηκε τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" ενώ τον Ιανουάριο του 2006 αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο παιδί της μαζί με τον διάσημο ηθοποιό. Οι Μπραντζελίνα, όπως είναι γνωστό το διάσημο ζεύγος, έχουν σήμερα 3 βιολογικά παιδιά και 3 υιοθετημένα ενώ η 37χρονη πλέον ηθοποιός έχει αφιερωθεί σε φιλανθρωπίες και αγαθοεργίες, ενώ είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ. Υπό αυτόν τον τίλτο, πρόσφατα βρέθηκε στη Σύνοδο της G8 στο Λονδίνο για να μιλήσει για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και την προστασία των γυναικών. 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: