Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Sofia Vegara: «Δεν μπορεί να είσαι συνέχεια μια σέξι γατούλα»


Sofia Vegara: «Δεν μπορεί να είσαι συνέχεια μια σέξι γατούλα»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα υγείας της...


Στο περιοδικό Cosmopolitan είπε για το πρόβλημα υγείας της η Sofia Vergara η οποία είχε προσβληθεί από καρκίνο του θυροειδούς:

«Όντως κατέψυξα τα ωάριά μου. Χρειάστηκαν πολλές επισκέψεις στο γιατρό και πιστεύω πως γι' αυτό έγινε γνωστό. Ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να γίνω ξανά μητέρα, αν θελήσω να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τη βοήθεια παρένθετης μητέρας γιατί είχα καρκίνο του θυρεοειδούς και έκανα αρκετές θεραπείες ακτινοβολίας».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb και δήλωσε:

«Δεν μπορεί να είσαι συνέχεια μια σέξι γατούλα. Αν κάποια σου πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Αλλά ναι στο σπίτι μέσα φοράω νεγκλιζέ και γιαπωνέζικες μεταξωτές ρόμπες. Για πολλά χρόνια ζούσα με τον γιο μου και τους φίλους μου τους συναντούσα σε ξενοδοχεία. Φορούσα κάτι παλιά και φθαρμένα t-shirts.

Όταν έμεινα στο ίδιο σπίτι με τον Nick κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω να ντύνομαι έτσι. Βέβαια πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι καλές πυτζάμες δίπλα. Όταν χρειαστεί το φοράω».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: