Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Καίτη Γαρμπή: Η συνταγή για να γίνεις «θέμα»!


kaiti-garmpi-i-syntagi-gia-na-gineis-thema

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η λαοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή «Τετ -α- τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος.


Η συνέντευξη - συζήτηση έβγαλε πολλές ειδήσεις. Εντύπωση μας έκανε η παραδοχή της κα. Γαρμπή ότι στο παρελθόν είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που της στοίχισε μελλοντικά.

«Είχα μια εγκυμοσύνη, σαφώς ανεπιθύμητη γιατί δεν προχώρησε. Μου στοίχισε στο μέλλον, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω παιδί στο μέλλον με φυσιολογικό τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.

Ένας εκκωφαντικός ή ιντριγκαδόρικος τίτλος πάντα πουλάει. Εντούτοις δεν είναι και ότι καλύτερο δημόσια πρόσωπα να προβαίνουν σε τέτοιου είδους δηλώσεις μετάνοιας που ελλοχεύουν κινδύνους για μικρότερες ηλικιακά κοπέλες, που πολλές φορές ταυτίζονται με τα μουσικά τους είδωλα και δρουν ανάλογα.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται αφού στην ίδια συνέντευξη, η ερμηνεύτρια μιλώντας για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ πρόλαβα και έκανα περισσότερα πράγματα: περισσότερη φήμη, περισσότερη δόξα, περισσότερα χρήματα».

Η σχέση ζωής που συνεπάγεται ένας γάμος μετετράπη σε αγώνα (αδικαιολόγητης) ταχύτητας...; Μόνο ποιο ήταν το έπαθλο για τη «νίκη» της δεν ανέφερε η κα. Γαρμπή!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: