Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Και πάλι κόκκινα χείλη για τις τουρκάλες αεροσυνοδούς



Αναδιπλώνεται τελικά η διοίκηση των Τουρκικών Αερογραμμών στην απόφασή της να απαγορεύσει στις αεροσυνοδούς να βάφουν κόκκινα - ή με άλλα έντονα χρώματα - τα χείλη και τα νύχια τους.


Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Τεμέλ Κοτίλ ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται πλέον τέτοια απαγόρευση και επέρριψε ευθύνες σε χαμηλόβαθμα στελέχη που πήραν την απόφαση να απαγορεύσουν τη χρήση κόκκινου κραγιόν από τις αεροσυνοδούς.

Μιλώντας στο Λονδίνο, ο κ. Κοτίλ είπε ότι η απαγόρευση αυτή δεν θα εφαρμοστεί και οι αεροσυνοδοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο χρώμα θέλουν για το μακιγιάζ τους. «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το χρώμα του κραγιόν» διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι «είμαστε μία μεγάλη αεροπορική εταιρία που γνωρίζει πράττει».

Η απόφαση προ ημερών για την απαγόρευση είχε προκαλέσει αντιδράσεις και σκεπτικισμό στην Τουρκία, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή ελήφθη με θρησκευτικά κριτήρια, επειδή η χώρα «βυθίζεται» όλο και περισσότερο στον ισλαμισμό. Ανάλογες αντιδράσεις είχε προκαλέσει και προγενέστερη απόφαση των Τουρκικών Αερογραμμών να καταργήσει την προσφορά οινοπνευματωδών ποτών σε πτήσεις του εσωτερικού.

Η εταιρεία, πάντως, υποστήριξε αρχικά ότι έλαβε την απόφαση για λόγους αισθητικής με στόχο να έχουν οι αεροσυνοδοί «απλή και προσεγμένη εμφάνιση, με μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: