Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το εξώφυλλο της ζωής της



Πάει κόντρα στον καιρό και την εποχή που θέλει τα μοντέλα αδύνατα, σχεδόν ανορεξικά. Η ίδια έχει πληθωρικές καμπύλες σε σημείο που στον κόσμο της μόδας να χαρακτηρίζεται ακόμη και παχουλή! Η Kate Upton δεν δίνει σημασία.
Στα 20 της χρόνια βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται και τώρα για πρώτη φορά επιβεβαιώνεται η επιτυχία της, καθώς γίνεται εξώφυλλο για την αμερικανική Vogue, το περιοδικό επιτομή της μόδας. Μάλιστα, στον τίτλο αναφέρεται ως "το πιο καυτό supermodel στη Γη".

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση η Kate εγκωμιάζεται για το προσγειωμένο ύφος της και τη χαρούμενη προσωπικότητά της, ενώ σχολιάζεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της φήμης της το οφείλει στο ίντερνετ. Η πρώτη επαφή της με τον όμιλο της Vogue έγινε όταν φωτογραφήθηκε για την ιταλική έκδοση με τον τίτλο Seductive τον Νοέμβριο του 2012.



Αυτήν τη στιγμή η sexy και πληθωρική Kate Upton πρέπει να κάνει πάρτι από μέσα της καθώς πριν από έναν χρόνο η Victoria's Secret την είχε απορρίψει επειδή ήταν "πολύ εμφανής"! "Είναι σαν σύζυγος ποδοσφαιριστή, με πολύ ξανθά μαλλιά και μ' ένα πρόσωπο που οποιοσδήποτε με αρκετά λεφτά μπορεί να βγει έξω και να το αγοράσει" είχε πει η εκπρόσπωος της εταιρείας. 

Τον Ιανουάριο η Upton έγινε εξώφυλλο στη βρετανική Vogue ενώ επίσης στη συν΄ντευξη το μοντέλο εγκωμιάζεται για τις γήινες και θηλυκές καμπύλες της. 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: