Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Φινέτσα και ομορφιά για όλα τα μεγέθη



Υπό τους ήχους του «Blue Velvet» η καλλονή Μπάρμπαρα Πάλβιν φορώντας μια κομψή μεταξένια robe de chambre, περπατά νωχελικά στους διαδρόμους ενός διαφορετικού ξενοδοχείου. Κρατώντας στο χέρι της κλειδί με αριθμό 75C φτάνει μπροστά από το σωστό δωμάτιο, ενώ το μετάξι γλιστρά στον ώμο της αποκαλύπτοντας τον μαύρο κομψό στηθόδεσμό της. Αμέσως μετά ένα άλλο κλειδί με αριθμό 80C φτάνει στα χέρια μιας δεύτερης γυναίκας…


Το σύντομο διαφημιστικό σποτ της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας εσωρούχων Intimissimi, το οποίο αναμένεται να αναστατώσει τους τηλεθεατές τις προσεχείς ημέρες όταν θα προβληθεί στην τηλεόραση, διηγείται μια ιστορία γοητείας και αποπλάνησης με κύριο στοιχείο την μοναδικότητα.

Οι καμπύλες της σαγηνευτικής Πάλβιν, στέλνουν το μήνυμα ότι πλέον όλες οι γυναίκες μπορούν να έχουν την δυνατότητα επιλογής του ιδανικότερου στηθόδεσμου, σε όποιο μέγεθος και αν το επιθυμούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το σούπερ μόντελ κινείται στο φανταστικό Hotel Intimissimi όπου τα διάφορα δωμάτια αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά μεγέθη cups με στόχο να γοητεύσουν και να ικανοποιήσουν όλες τις γυναίκες.

Πως γίνεται αυτό; Η εταιρία προσφέρει 14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών και cups, που αναπτύχθηκαν με τη σκέψη της κάλυψης των διαφορετικών αναγκών που έχει η κάθε γυναίκα. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στις γυναίκες πολύ περισσότερα από ένα «μέγεθος», να χαρίσει δηλαδή σε κάθε μία «το δικό της μέγεθος». Εκείνο που είναι τέλειο ανατομικά και εκφράζει προσωπικά τις ανάγκες κι επιθυμίες κάθε γυναίκας.

Το διαφημιστικό σποτ δημιουργήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ματίας Ζέντνερ, ο οποίος επέλεξε την αντίθεση του ασπρόμαυρου να κυριαρχεί στις σκηνές του, εκεί όπου η φλογερή πρωταγωνίστρια ανάμεσα σε δωμάτια με νούμερα 75C, 80A, 80B αναζητά το κλειδί που θα ανοίξει το δικό της δωμάτιο…δηλαδή το ιδανικό της μέγεθος.

Η Intimissimi γιορτάζει αυτή την καινοτομία με ένα special event, από τις 13-25/5. Όλες οι γυναίκες προσκαλούνται να δοκιμάσουν τα νέα σουτιέν με στόχο να ανακαλύψουν το προσωπικό, σωστό τους μέγεθος. Κι επειδή πρόκειται για πραγματική γιορτή, κάθε γυναίκα που θα μπαίνει στο δοκιμαστήριο, θα κερδίσει μια αρωματική πλακέτα Intimissimi. Ένα δώρο ιδανικό για να αρωματισθούν τσάντες, συρτάρια με εσάνς από τις νότες των Innocente, Romantica και Sensuale Perfumes.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: